Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Hoe werkt het?

Zoek

Zoek

Keuze uit 1.500+ gescreende tutoren

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles van jouw ideale tutor en haal je diploma!

svd-2-600x400-c

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer en voor welk uurtarief je bijles krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer dan 9.000+ studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Vind mijn tutor

Onze beloftes

Bijles voor iedereen

Bijles voor iedereen

Met meer dan 1.000 verschillende vakken bieden wij voor ieder vak en niveau de ideale tutor.
Overal en altijd

Overal en altijd

Onze tutoren staan door heel Nederland te springen om jou fysiek of online bijles te geven.
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij garanderen top service waarbij er altijd iemand voor je klaarstaat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Persoonlijke klik

Samen met 1.500+ tutoren geloven wij in een persoonlijke klik zodat jij nóg betere resultaten haalt. Maak gebruik van de gratis chatfunctie om vooraf kennis te maken met jouw ideale tutor.

Vind mijn tutor
Chat gratis vooraf!

Wat studenten, ouders en leerlingen van onze tutoren vinden

Mijn zoon is zeer goed geholpen door Kasper met wiskune, nask en nederlands. Hij legt op een duidelijke manier uit en zorgt ervoor dat alle stof goed begrepen wordt. Aanrader!
Onno
Siard is een heel fijne en enthousiaste scriptiebegeleider. Hij kan helder uitleggen wat je moet doen, waarom het nodig is om iets op die manier te doen en hoe je dat aanpakt in R. Ook maakte hij mijn code een stuk overzichtelijker door er commentaar bij te schrijven zodat ik…
Walter
Onze zoon heeft nog maar kort bijles van Liz, de eerste ervaringen zijn heel erg positief. Liz bereidt de les goed voor, begint de les met uitleg van de theorie en daar wordt er goed geoefend met opgaves. Onze zoon is erg blij met de bijlessen van Liz.
Chantal
Wouter heeft mij erg goed geholpen met scheikunde! Hij is altijd betrokken en doet zijn best om mij te helpen. Als ik iets niet begrijp, zoekt hij andere manieren om mij alsnog alles duidelijk te maken. Zeker een aanrader!
Atef
Dankzij de bijlessen van Lars eindelijk het wiskundevak in mijn WO-Bachelor behaald! Door de rustige en geduldige uitleg heb ik meer inzicht gekregen in welke stappen ik moest nemen om tot de juiste antwoorden te komen. Lars is een echte aanrader als je moeite hebt met wiskundige vakken!
Ivan
Shakeena is een ontzettende lieve meid die je heel goed kan helpen. Ze heeft ontzettend veel kennis en brengt de stof tot leven. Ik raad haar zeker aan!
Ni
Heel fijne bijles gehad voor het programma Rstudio en het leren kiezen en toepassen van statistische testen op een ecologische dataset. Erg kundige en ervaren tutor met goed inzicht van statistiek en biologie. Ben erg blij dat ik deze tutor heb gekozen.
Elske
Huy heeft duidelijk veel verstand van wiskunde. Hierdoor krijg je altijd uitgebreid antwoord op de vragen die je hebt, dit maakt wiskunde een heel stuk beter te begrijpen! Huy zorgt er voor in zijn uitleg dat je het écht begrijpt, waardoor je na de les echt wat geleerd hebt. Erg…
Rebecca

Veelgestelde vragen

Wij besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren, zodat wij de kwaliteit van onze lessen kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij een eigen uurtarief hebben gekozen. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.

Bij het boeken van een tutor krijg je de keuze om voor- of achteraf te betalen. Vooraf gaat door middel van een betaling via iDEAL en achteraf betalen op basis van maandelijkse factuur.

Plaats een gratis tutoraanvraag en word benaderd door tutoren die interesse hebben om jou te helpen. Hier zul je per e-mail van op de hoogte worden gebracht.

Bekend van