handige gadgets

Handige gadgets voor studenten

Als student beschik je niet altijd over een zee aan ruimte in die kleine studentenkamer. Dan kunnen bepaalde gadgets wel een uitkomst bieden. Wij hebben een aantal van deze gadgets voor jou op een rijtje gezet.
KabelhouderHandige Gadgets

Herken jij het? Je hebt zoveel kabels door je kamer lopen dat je er regelmatig over struikelt of helemaal in de knoop zit. Wil jij je werkplek netjes en overzichtelijk maken, dan zijn kabelhouders de oplossing. Je hebt ze in alle soorten en maten dus er zit er altijd wel een bij die bij jou bureau past.

Kleding vouwplank

Toen je nog thuis woonde lagen je t-shirts altijd heel netjes in een mooie rechte stapel in je kast, maar nu je die stapel zelf mag bouwen ziet het er toch heel anders uit. Elke keer als je er een tussenuit wilt pakken is het maar hopen dat de stapel niet omvalt. Het is net alsof je elke ochtend een potje jenga speelt. Daar heb je ‘s ochtends toch helemaal geen tijd voor. Tijd om de kleding vouwplank in huis te halen, want het scheelt je ook tijd met vouwen

Telefoonhouder

Niet iedereen is een master chef en we kunnen dus af en toe best wat hulp gebruiken bij het koken. Je kan je moeder dan wel onder de sneltoets hebben staan, maar ook zij kan er niet altijd voor je zijn en kookboeken zijn ook niet meer van deze tijd. Gelukkig hebben we nog altijd de kookvideo’s, maar dan kan een telefoonhouder wel handig zijn. Met die vieze handen telkens aan die telefoon is natuurlijk niet ideaal.

Laptoptafel

In een studentenkamer heb je niet altijd genoeg ruimte voor een bureau. Vaak plof je dan toch maar weer met je laptop op je schoot op het bed. Dan kan een laptoptafel uitkomst bieden. Met een klein vakje aan de zijkant waar je eventueel een usb-stick of je aantekeningen in kunt bewaren. Daarnaast kan de warme lucht die van je laptop komt gewoon weg via de ventilatie. Ideaal!

Koelkast kluis

Moet jij ook altijd overal je naam opzetten om te voorkomen dat je huisgenoten je eten opeten? Heel irritant! Met een koelkast kluis zal dit niet meer gebeuren. De kluis zorgt er ook voor dat je minder snel gaat snaaien. Je moet toch een extra handeling verrichten voordat je die ongezonde snacks naar binnen kunt proppen. 

Egg timer

Kun jij nog geen ei koken? Geen probleem, deze egg timer helpt je hierbij. Want hoelang moet je een ei nu precies koken, zeven of toch tien minuten? Je plaatst de timer in het water met de eieren. De timer wordt dan steeds donkerder en aan de hand van de gemarkeerde lijnen die erop staan kun je zien of de eieren hard of zacht gekookt zijn.

Heb je alle handige gadgets voor het sturen al in huis, maar heb je toch nog wat extra hulp nodig bij het studeren? Vind dan een geschikte tutor door tutoren uit het uitgebreide aanbod van tutoren door heel Nederland heen met elkaar te vergelijken. Chat gratis vooraf met de tutor en kom er achter of de tutor perfect bij jou past.

Bekijk het aanbod!

/ 15 juli 2020 / door Renee van Studentvoorstudent

Meer blogs

Meer blogs
op kamers
26 augustus 2020 - door Studentvoorstudent
Op kamers, wat heb je nodig?
afgestudeerd
1 juli 2020 - door Renee van Studentvoorstudent
Afgestudeerd! Maar wat nu?
Overzichtelijke kledingkast
17 juni 2020 - door Renee van Studentvoorstudent
In 6 stappen een overzichtelijke kledingkast