Hoe werkt Studentvoorstudent?

Een tutor vinden via Studentvoorstudent gaat snel en eenvoudig. Filter op een vak en vergelijk verschillende tutoren op basis van uitgebreide profielen. Chat vervolgens gratis met meerdere gescreende tutoren en boek (online) bijles bij de tutor via het platform om bijles te krijgen.

Is er niet direct een tutor beschikbaar? Plaats dan hier gratis een tutoraanvraag! Tutoren zullen jouw aanvraag bekijken en via de chat contact opnemen indien zij jou kunnen helpen.

Bekijk het aanbod

bijles geven

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

of

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Zij gingen jou voor

Student-recensie-homepage-700x700-c
Sjoerd
‘’Ik heb een half jaar bijles gevolgd voor het vak Rekenen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik van een 4 naar een 8 op mijn eindlijst ben gegaan. Ook heeft de tutor mij overtuigd om door te studeren en nu ik in mijn laatste jaar zit ben ik hem dat meer dan dankbaar.’’
Hoe-werkt-het-recensie-3-1
Sam
''In de ochtend een tutor geboekt en diezelfde dag al mijn eerste afspraak. Klasse!''
Sterre
Sterre
‘’Ik heb mij aangemeld op Studentvoorstudent om hulp te krijgen voor Engels en Duits. Na een paar maanden bijles en een diploma rijker geef ik nu zelf ook bijles voor verschillende (exacte) vakken. Hoe tof!’’

Veelgestelde vragen

Tutoren worden door Studentvoorstudent gescreend en staan minimaal een 7 voor het vak waarin zij bijles geven. Daarnaast kun je op het profiel van de tutor beoordelingen teruglezen van studenten, leerlingen en ouders die bijles gevolg hebben. Onze tutoren worden gemiddeld met een 9,4 beoordeeld.

Is er geen tutor bij jou in de buurt die jouw vak aanbiedt? Plaats een tutoraanvraag of neem contact met ons op!

Onze tutoren bepalen hun eigen tarieven. Dit betekent dat de tarieven per tutor kunnen verschillen. Het gemiddelde uurtarief is €17,50 voor 1 uur bijles.

Je kunt vooraf betalen via iDEAL (per uur) of achteraf via maandelijkse factuur (per kwartier). Zoek jij bijles voor een langere periode of weet jij nog niet precies hoeveel uur bijles jij nodig hebt? Wij adviseren je om te boeken via maandelijkse factuur waarbij je enkel betaalt voor de uren die daadwerkelijk gevolgd zijn. Deze maandelijkse factuur loopt automatisch door tot het moment dat je geen bijles meer nodig hebt. De maandelijkse factuur ontvang je op de eerste dag van de volgende maand.

Je kunt op het profiel van een tutor via de oranje knop ‘Chat met’ gratis met de tutor chatten. Tutoren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.