Maak kennis met Aafke

Radboud Universiteit Nijmegen

Ik ben Aafke, ik hou van reizen, talen, psychologie, sociaal bezig zijn en nog heel veel meer. Ik ben nu net afgestudeerd van de onderzoeksmaster Behavioural Science en ik geef al erg lang graag bijles.

Vakken

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb op VWO-niveau wiskunde (B) gehad en doe nu in mijn studie veel met statistiek. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kan ik je helpen sommen beter te begrijpen en je leren uit jezelf de vragen beter te begrijpen. Ook kunnen we samen stof doornemen die je moeilijk vindt of kun je gerichte vragen stellen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik kan jou helpen met plannen, samenvatten en moeilijke stof doornemen. Ook kunnen we samen moeilijke vragen doornemen of kun je mij gerichte vragen stellen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik hou erg van talen en heb veel ervaring met bijles geven in Frans. Ik kan tips geven over het leren van woordjes en uitleg geven over grammatica. Ook kunnen we samen teksten doornemen als je begrijpend lezen vooral moeilijk vindt.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb bij mijn studie erg veel les gehad over statistiek, dus ik kan jou helpen om de af en toe moeilijke stof begrijpbaar te maken. Ik weet dat het af en toe lastig is en heb veel geduld bij het uitleggen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb mijn bachelor in psychologie gehaald en ben enthousiast over alles wat met psychologie te maken heeft. Ik kan helpen met het leren van definities, uitleg geven over psychologische processen, helpen met studeren en plannen, etc.

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb op VWO-niveau les gehad in scheikunde en ook ervaring met bijles geven hierin. Ik heb scheikunde vroeger ook moeilijk gevonden, dus ik weet waar knelpunten kunnen liggen en kan rustig met jou uitvinden wat moeilijk is en samen kunnen we kijken hoe je vragen beter kunt aanpakken of kunnen we moeilijke theorie doornemen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik kan jou helpen plannen, woordjes overhoren, spreekvaardigheid en leesvaardigheid oefenen, net waar jij behoefte aan hebt! Ik vind Spaans zelf erg leuk dus hopelijk kan ik jou wat van mijn enthousiasme meegeven.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik kan jou helpen plannen, woordjes overhoren, spreekvaardigheid en leesvaardigheid oefenen, net waar jij behoefte aan hebt!

Over Aafke

Ik geef al sinds mijn 16e bijles aan verschillende leerlingen en dit bevalt erg goed. Ik ben zelf erg goed in plannen en gedisciplineerd te werk gaan, en ik vind het ook leuk om anderen dit bij te brengen. Ik kan me altijd goed voorstellen dat dingen soms heel moeilijk lijken en ik vind het leuk om deze dingen dan rustig uit te leggen, en te merken dat een leerling daarmee ook vooruit gaat en het uiteindelijk snapt.

Informatie
 • Uurtarief: 19.80
Maandag -
Dinsdag 14:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag -
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Laure

  Aafke heeft mij geholpen met statistiek. Ze pakte de stof snel op en legde het duidelijk uit. Daarnaast nam ze goed de tijd om te luisteren. Aafke is geduldig, oprecht en werkt prettig samen.

 2. Geraldine

  Aafje is een open persoon. Ze vertelt rustig en laat je ook veel zelf doen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen