Student en docent economie in het MBO. Veel ervaring in het lesgeven en begeleiden van leerlingen. Dagelijks bezig met mezelf ontwikkelen als student en docent.

Vakken

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Twee opleidingen gevolgd waarbij dit een essentiële vak is. Verder geef ik les hierin aan een mbo klas en heb ik werkervaring als bedrijfsadministrateur.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Als docent economie, heb ik veel kennis over dit vak. Ik heb eigen leermateriaal ontwikkeld voor leerlingen die aansluit aan de belevingswereld van een leerling

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Economie docent met nodige kennis en ervaring.

Over Ahmed

Als student en als docent, kan ik veel betekenen voor een leerling. Ik heb kennis over mijn vakgebied en breid die dagelijks uit door mijn studie. Verder ben ik werkzaam op een ROC in amsterdam als docent economie en kan ik een leerling goed begeleiden d.m.v . pedagogische en interpersoonlijke competenties.
Ik ben een echte econoom die van cijfers houdt en hier graag ook meewerkt. Ik heb voor veel vakken eigen leermateriaal ontwikkeld zodat een student het beter kan begrijpen m.b.v. de bevelingswereld te koppelen aan het vak.

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Zafer

    Mijn dochter had veel moeite met Bedrijfsadministratie en Bedrijfseconomie. De motivatie was dan ook ver te zoeken. Ahmed heeft mijn dochter hier zeer goed bij geholpen. Hij had dezelfde studie gevolgd en wist dus precies waarover het ging. Na het volgen van bijles was haar motivatie terug en kon ze de vakken weer goed volgen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen