Maak kennis met Alex

Hogeschool Rotterdam

Wanneer je iemand naar mij zal vragen, zal deze u vertellen dat ik een enorme drijfveer heb. Als ik doelen voor ogen stel, dan zal niets mij er van weerhouden om ze te behalen. Daarnaast zijn leiderschap en discipline kenmerken welke in mijn genen zitten.

Vakken

MBO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan ze laten presenteren in het engels, praten in het engels en gesprekken voeren in het engels. Daarnaast kan ik ze ook voorbereiden op de lees en luister toets van engels 3F. Brieven schrijven in het engels hoort ook bij een van mijn kwaliteiten.

MBO VMBO
Cijfer: 7

Mijn hele leven ben ik aan het oefenen met Nederlands, Nederlands is een taal dat elke dag onderhouden moet worden. Ik kan ze helpen met lezen ( begrijpend en gericht ), schrijven ( brieven, emails ), presenteren en gesprekken voeren.

MBO VMBO
Cijfer: 7

Zelf heb ik twee opleidingen gehad waarin ik leiding moest geven en ontvangen. De eerste was een VeVa opleiding Niveau 3 onderofficier en de andere was Leidinggeven op basis van vakmanschap Niveau 4. Ik kan ze lesgeven in zowel de theorieƫn en hoe het gaat in het praktijk.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 6

Sommen uitrekenen is altijd iets waar ik goed in ben geweest. Ik kan ze leren hoe je het beste ''ingewikkelde'' sommen kan uitrekenen en hoe je moet omgaan met lange verhalen. De cijfers voor rekenen waren; 2f - 9, 3f - 6. Desalniettemin is dit een momentopname geweest, maar wat ik geleerd heb over de jaren staat hoger dan deze cijfers.

MBO VMBO
Cijfer: 10

Ik had nooit het idee dat ik een goed verslag kon schrijven totdat ik het deed voor een opdracht. Zelf had ik nog nooit een verslag geschreven totdat ik niveau 4 deed. Ik was de enige uit de klas die daadwerkelijk wilde leren hoe je verslagen schrijft en zodoende ben ik gaan zitten met de docent aan tafel en heb ik daarna uren besteed aan hoe je nou een verslag schrijft. Dat resulteerde in een heel hoog cijfer. Maar nogmaals wat ik geleerd heb is niet te bepalen van een cijfer.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Presenteren vind ik hartstikke leuk, maar ik heb er ook hard voor moeten werken om dat echt onder de knie te krijgen. Bij presenteren denk ik aan; je houding, je taal, je presentatie, argumenten, conclusie, kijkers gemotiveerd houden en een gezonde dosis enthousiasme.

MBO VMBO
Cijfer: 7

Bij niveau 4 hebben we ook personeelsbeleid gehad en in het boek werd duidelijk gemaakt dat je zowel mensen hebt die gespecialiseerd zijn in de medewerker zo productief mogelijk te maken, maar ook dat de teamleider/leidinggevende/manager dat ook kan zijn. Er zit namelijk wel enig verschil tussen de gespecialiseerde. HRM is vooral personeel gericht.

Over Alex

Hallo!
Mijn naam is Alex en ik ben 21 jaar oud. Als kind wist ik gelijk waar ik wilde gaan werken en dat was bij Defensie. Toen ik 17 was heb ik mijn vmbo-t afgerond en ben ik gelijk Veiligheid en Vakmanschap opleiding niveau 3 onderofficier gaan doen. Tijdens mijn studie moest ik ook lesgeven aan studenten en aspirant-militairen, dit vond ik hartstikke leuk om te doen, het deed mij goed om te zien dat jouw kennis wordt gebruikt om goede cijfers te halen of om te leren van ander mans zijn ervaring.

Nadat ik de opleiding had afgerond ben ik gaan doorstuderen. Bij deze opleiding ( Leidinggeven op basis van vakmanschap niveau 4 ) ben ik geleerd om zowel informeel als formele gesprekken te houden, maar ook presenteren, personeelsbeleid en leidinggeven kwamen aanbod. Dit vond ik hartstikke makkelijk en zo besloot ik om verder te gaan in het studeer proces, aldus naar het HBO. Ik begin dit jaar met mijn HBO opleiding Technische Bedrijfskunde en dan zal ik binnenkort over meer kennis kunnen beschikken om ook voor andere vakken bijles te kunnen geven.

Informatie
  • Uurtarief: 11.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Alex heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen