Bijles van Alex

Bijles gaat om meer dan het overdragen van vakinhoudelijke kennis, als coach stuur ik aan op aan op zelfverantwoordelijkheid. Hoe leer ik voor een lastig vak, hoe maak ik een planning, waar kan ik mijzelf verbeteren. Zo haal je niet alleen het volgende tentamen een goed punt, maar ook voor de daarop volgende tentamens.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Al 6 jaar ben ik bezig met scheikunde, eerst op het MBO, tegenwoordig op het HBO. Ik kan helpen met het verkrijgen van inzichten binnen die scheikunde die vaak als (te) complex beschouwd word.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Rekenen, wiskunde en het toepassen van deze vakken bij bijvoorbeeld labrekenen is een lastig proces. Ik sta graag stil bij de vaardigheden die bij deze vakken horen, logische redenatie en exact denken, en hoe deze vaardigheden aangeleerd kunnen worden.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Over Alex

Een 23 jarige chemie student in Nijmegen, momenteel bezig met het laatste jaar van mijn opleiding. Ben vanuit het MBO doorgestroomd naar het HBO en heb dus ervaring met beide systemen.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag -
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
 • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Nikita

  Dankzij Alex heb ik mijn toets gehaald! De bijlessen gingen erg goed. Alex legt rustig en maakt veel gebruik van voorbeelden. Op basis hiervan kreeg ik opdrachten en in het geval dat ik iets niet begreep, namen we het samen door. Ook wanneer we dit al eerder hadden behandeld.

 2. Hacer

  Ik ben heel erg tevreden over de bijles van Alex. Wat hij vertelde sloot goed aan op de stof van school. Hij ging meteen aan de slag en gaf ook huiswerk om te oefenen. De lessen hebben mij goed geholpen en mijn cijfers zijn omhoog gegaan. Ik zou Alex zeker opnieuw boeken.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen