Maak kennis met Alexander Alexius

Technische Universiteit Delft

Ha bijlesser! Ik ben Alexander (21) uit Delft. Mijn aanleg voor technische vakken (geslaagd met een 9 voor wiskunde en een 10 voor informatica) in combinatie met goed Engels stelt mij in staat voortgezet onderwijs leerling een zo goed mogelijke voorbereiding te geven op het HBO en WO. Daarnaast heb ik door mijn ervaring als hulp docent een bak aan geduld en goede voorbeelden opgebouwd om zo elke leerling te kunnen helpen.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Door mijn ervaring als hulp docent op de mavo en havo weet ik wiskunde op een makkelijke en logische manier uit te leggen., zelf ben ik geslaagd met een 9.2 voor wiskunde B. Ook voor universitair niveau wiskunde kan ik hulp bieden.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Voor mijn studie Aerospace engineering is natuurkunde de dagelijkse kost, naast middelbare school stof kun je bij mij ook terecht universitair niveau zoals statica en dynamica.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Doordat mijn studie in het engels is, beheers ik de taal op hoog niveau. Daarnaast ben ik in de vijfde al geslaagd voor dit vak door versnelling.

Over Alexander Alexius

Al eerder was ik actief in het onderwijs als inval docent op de mavo en havo voor wiskunde en natuurkunde. Hier heb ik geleerd hoe kinderen op verschillende manieren leren en wat nodig is om ze te motiveren. Hierdoor heb ik een groot scala aan voorbeelden opgebouwd om een abstract idee uit te kunnen leggen. Ik zal daarom ook de stof opvragen, zodat de les goed voorbereid kan worden.
Ik heb naast het eindexamen doen in de vijfde voor Engels, ook mijn Cambridge certificaat behaald.
Door het dagelijks toepassen van wiskunde en natuurkunde in het Engels bij mijn studie, ben ik erg opgefrist op de onderwerpen. Door deze combinatie van kennis en praktische ervaring ben ik de ideale bijles docent voor de Engels, Beta vakken, eindexamens en selecties voor technische studies.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 17:00 - 23:00
Dinsdag -
Woensdag 17:00 - 23:00
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. b.

  Inhoudelijk sterk, goed voorbereid en legt het ook nog duidelijk uit!

 2. Ed

  Goed voorbereid, hoog kennis niveau, geduldig, rustig. Zo maar een paar steekwoorden. We hebben twee uur geprobeerd, De twee uur waren zo voorbij en heeft onze dochter al heel goed op weg geholpen. Zodra weer hulp nodig hebben kiezen we zeker weer voor Alexander.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen