Bijles van Anne-Roos

Hoi, ik ben Anne-Roos en ik zit in het tweede jaar van de research master Educational Sciences. Mijn interesses en sterke punten liggen op het gebied van statistiek en SPSS en Engels (en alles wat met onderwijs te maken heeft). Stuur mij een berichtje en wie weet kan ik je helpen.

Vakken

WO HBO
Cijfer: 8

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Helpen bij het lezen en schrijven van (wetenschappelijke) teksten
Uitleg over werkwoordsvormen

WO HBO
Cijfer: 8

Uitleg over statistiek, hulp bij het maken van opgaven etc.

Over Anne-Roos

Mijn onderwijskundige achtergrond komt van pas bij het overdragen van kennis, hoewel ik geen leerkracht ben of word. Wel heb ik werkgroepen statistiek gegeven en vriendinnen uitleg gegeven hierover. Mijn Engels is ook op niveau en vind ik een geweldige taal. Ik heb geen vaste aanpak, het ligt aan wat de student nodig heeft. In overleg is bijles in Gouda (naast Utrecht) mogelijk.

Informatie
 • Uurtarief: 17.60
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag 13:00 - 17:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 10 beoordelingen

 1. Marcin

  Anne-Roos is a nice tutor. She responded really fast and the communication was good. She gave me a clear view.

 2. Didienne

  Ik had hulp nodig voor mijn scriptie en kwam al gauw bij Anne-Roos uit. Ze nam rustig de tijd om verschillende onderdelen uit te leggen en ik voelde mij altijd op mijn gemak waardoor ik makkelijk vragen durfde te stellen als ik iets niet begreep. Na de hulp van Anne-Roos was alles helder en heb ik mijn scriptie met een mooi cijfer afgerond.

 3. Jorin

  Ik ben heel tevreden over Anne-Roos. Ze goede bijlessen en heeft erg veel kennis van zaken.

 4. Imad

  Ik ben positief over Anne-Roos. Ze is vakkundig, rustig, geduldig en weet goed waar ze het over heeft. We hebben de stof samen doorgelopen en hebben oefeningen gemaakt. Vervolgens kreeg ik feedback waar we goed de tijd voor namen. Een goede ervaring met mijn eerste tutor via dit platform.

 5. Louis

  Anne-Roos heeft mij een tijdje geleden geholpen met het vak data-analyse. De lessen waren efficiënt, effectief en prettig. Ik kan haar zeker aanraden wat betreft statistiek en werken met SPSS.

 6. Midia

  Heel fijn en prettige samenwerking gehad met Anne-Roos, dankjewel!

 7. Anne

  Ik heb de bijles van Anne-Roos als erg positief ervaren. Voor mij was SPSS een brei van moeilijke namen en toetsen en ik had bovenal geen idee waar ik moest beginnen. Anne-Roos was erg geduldig en ik kon alles aan haar vragen, Ze kwam zelf ook met suggesties om mijn enquête beter te maken/te kunnen verwerken in SPSS. Het heeft mij weer vertrouwen gegeven in de data-verwerking van mijn scriptie, waar ik nu echt weer mee vooruit kan!

 8. Nicole

  Ik heb de bijles van Anne-Roos als positief ervaren. Bij de feedback van de universiteit op het stuk waar ik met haar aan gewerkt had, zaten nog wel wat kanttekeningen. Dit is denk ik voornamelijk te wijten aan de onbekendheid met deze (specifieke) module. De uitleg van Anne-Roos was helder en ze nam goed de tijd om dingen uit te leggen, zelfs buiten de geboekte tijd om.

 9. Dimas

  Ik ben erg positief over de bijles van Anne-Roos. Het is erg fijn om met iemand te sparren die er ervaring in heeft. Anne-Roos was tijdens de bijles geduldig en luisterde naar mijn vragen. Ze heeft mij goed geholpen met de dingen waar ik tegenaan liep.

 10. Anoniem

  Het is duidelijk te merken dat ze veel kennis heeft betreffende statistiek en SPSS. Ze denkt mee en is in staat om alle vragen te beantwoorden. Ze is erg aardig en behulpzaam. Ik zou iedereen die struggles heeft met de data-analyse van zijn of haar scriptie aanraden om gebruik te maken van haar deze service. Het bespaart namelijk heel veel tijd en stress.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen