Maak kennis met Anouk

Rijksuniversiteit Groningen

Hoi! Ik ben Anouk, 21 jaar oud en volg de bachelor Life Science and Technology, met de major Biomedical Engineering, aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tijdens bijlessen leg ik de stof geduldig en op een enthousiaste manier uit. Ik probeer de stof op een interactieve manier over te brengen en sta open voor vragen.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde vond ik altijd een leuk vak, ik heb een wiskundeknobbel, dus veel problemen had ik snel door. Ik hoop met wiskunde bijles mensen te helpen wiskunde beter te begrijpen, waardoor het voor iedereen een leuker vak wordt.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Rekenen vond ik altijd een leuk vak, aangezien ik dit zelf goed begreep. Ik hoop mensen net zo enthousiast over dit vak te maken als ikzelf, waarbij ik ook de stof zo goed mogelijk over probeer te brengen.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik vind biologie een heel leuk vak, ik doe zelf ook een biologische opleiding. Mensen helpen met de uitleg van biologie vind ik altijd een leuke uitdaging.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6

Mijn opleiding op dit moment bevat ook scheikundige aspecten, waardoor ik op dit moment nog steeds met scheikunde bezig ben. Ik hoop bij dit vak mensen nieuwe dingen te leren, en de stof beter te begrijpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6

Mijn opleiding bevat veel natuurkundige vakken, waardoor ik op dit moment nog veel met natuurkunde aan de gang ben. Ik hoop met natuurkunde bijlessen mensen nieuwe dingen te leren en ook handige trucjes om de stof beter te begrijpen.

Over Anouk

Ik bied leerlingen een goede uitleg over het desbetreffende vak, waarbij we op een interactieve manier naar de stof kijken. Hierbij probeer ik voorbeelden te geven en samen naar opdrachten te kijken, waarbij de leerling zelf nadenkt over de aanpak van de opdracht. Ik geef tips en probeer op een sturende manier de leerling naar het antwoord te begeleiden. Tijdens de elke bijles, zullen we aan het begin van de bijles bespreken hoe we de bijles indelen, en welke onderwerpen we gaan behandelen.

Informatie
  • Uurtarief: 27.50
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Dennis

    Anouk geeft zeer goede bijles, rustig tempo, ze is geduldig en heeft veel kennis wat ze duidelijk blijft uitleggen. Aanrader!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen