Maak kennis met Arie

Erasmus Universiteit Rotterdam

Beste studenten, scholieren,

Educatie is een van de belangrijkste zaken in het leven. Ik ben dan ook van mening dat wij, het Nederlandse volk, het privilege hebben om van het onderwijs te genieten. Immers, het is niet vanzelfsprekend dat dit het geval is. Daarom vind ik het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij om anderen te kunnen helpen waar zij hulp nodig hebben. Op deze manier draag ik een steentje bij aan de maatschappij. Hierdoor is – wat mij betreft – het cirkeltje weer rond.

Jullie allemaal het beste toewensend,

Arie

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Ik heb een verregaande kennis van het vak, omdat ik het studieboek - 'Recht in Context' - helemaal uitgelezen hebben. Bovendien zit ik thans in mijn tweede bachelorjaar, waardoor ik een brede kennis van het recht bezit.

WO HBO MBO
Cijfer: 7.4

Het staats- en bestuursrecht is mijn specialiteit, meer specifiek het bestuursrecht. Daarnaast werk ik voor Vluchtelingenwerk Nederland als juridisch adviseur in asielzaken. Voorts heb ik ook ruim vijf maanden stage gelopen op een advocatenkantoor. Binnen dat kantoor (onder andere) verantwoordelijk voor het schrijven van bezwaar- en beroepschriften.

WO HBO MBO
Cijfer: 7.3

Het vak burgerlijk procesrecht is, in samenhang met het staats- en bestuursrecht, mijn beste vak. Gedurende dit vak heb ik les gekregen van één van de beste hoogleraren van het burgerlijke procesrecht: prof. dr. mr. A.I.M. van Mierlo.

Kortom, ik ben zeer bekwaam op dit gebied.

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Het vak verbintenissenrecht heb ik met succes afgerond. Verder heb ik het eerstejaarsvak inleiding privaatrecht - de voorganger van dit vak - ook met succes afgerond.

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Het strafrecht is het allerleukste vak voor mij. Ik aspireer dan ook een master in het strafrecht, nadat ik ben afgestudeerd aankomend jaar.

WO
Cijfer: 8

Het bovenstaande vak is een verdieping in het (algemene) bestuursrecht, alsmede het bestuursprocesrecht.

WO
Cijfer: 8

Gedurende het vak Europees Recht heb ik de werking van de vier fundamentele vrijheden van de Europese Unie onder de knie gekregen, te weten: de vrijheid van goederen (art. 28 VWEU), de vrijheid van kapitaalsverkeer (art. 63 VWEU), de vrijheid van diensten (art. 56 VWEU) en de vrijheid van personen (art. 21 VWEU).

WO
Cijfer: 8

In het inleidende vak civiel recht heb ik de basis beginselen van ons civiele recht geleerd: het vermogensrecht en het goederenrecht.

Over Arie

Momenteel zit ik in mijn derde bachelorjaar aan de Erasmus Universiteit School of Law (lees: rechtsgeleerdheid). Het recht is voor mij de dagelijkse kost: ik ben iedere dag intensief bezig met het bereiken van mijn aspiraties binnen de juristerij.

Velen zien in mij de volgende aspecten: hardwerkend, leergierig, vastberaden, geduldig en (bovenal) juridisch zeer goed onderlegd. Ik kan mijn studenten/ scholieren op vele aspecten van hulp voorzien. Denk hierbij aan onder andere: jurisprudentie bespreken, casus bespreken, tentamentraining en overige juridische aangelegenheden.

Waarom zou jij voor mij moeten kiezen? Nou, omdat ik heb – ondanks mijn korte studietijd – een hoop ervaring opgedaan in de praktijk. Ik werk namelijk voor Vluchtelingenwerk Nederland als juridisch adviseur in asielzaken. Verder heb ik ruim vijf maanden lang gewerkt op een advocatenkantoor waar ik eveneens beroepschriften en zienswijze schreef in asielzaken.

Kortom, heb je een juridisch vak waar je echt een goed cijfer voor MOET halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Tot snel!

Arie

Informatie
 • Uurtarief: 50.00
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag -
Woensdag 18:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 15:00
Vrijdag -
Zaterdag 13:00 - 18:00
Zondag 18:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Sandy

  Top uitleg, met fijne voorbeelden en neemt zeker de tijd om een vraag meerdere keren uit te leggen!

 2. Lulav

  Goede uitleg, veel achtergrondinformatie, gericht op de leerstof. Een fijne ervaring met iemand die zelf veel bezig is met de praktijk! Wanneer je vast loopt, denkt hij goed mee en legt alle kneepjes goed uit. Arie is niet alleen een zeer bedreven tutor, maar ook iemand die je als voorbeeld kunt nemen voor een succesvolle toekomst!

 3. Sheila

  Goeie en duidelijke uitleg en manier van bijles/les geven. Erg begripvol ! Ik ben erg tevreden en blij met de resultaten. Ik zou iedereen bijles bij Arie aanraden. Echt een topper ! Bedankt 🙂

 4. Zulaicha

  Het allereerste wat Arie heeft gedaan voordat wij überhaupt een les hadden ingepland, was mij geruststellen. Ik had namelijk door diverse omstandigheden helaas niet het beste uit mezelf kunnen halen. Arie heeft in 2 à 3 lessen tijd stof van zeker een maand of twee waard aan colleges weten te behandelen. Hij heeft elke wet dat wij hebben behandeld onwijs duidelijk en geduldig uitgelegd. Ook gaf hij mij tips en sites mee die tijdens mijn studie ook voor andere vakken onwijs relevant en handig zijn. Hij gaf mij de handvatten om gegarandeerd te slagen voor mijn herkansingen. Het behalen van mijn propedeuse leek onmogelijk echter is dat inmiddels verleden tijd!

 5. Annelène

  Na 2x een tentamen (in combinatie met personen- en familierecht) niet te hebben gehaald, heb ik voor mijn derde herkansing een 8,6 gehaald. Ik raad bijles van Arie zeker aan!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen