Maak kennis met Aron

Vrije Universiteit Amsterdam

Ik ben eerste jaars Biomedical Sciences student aan de VU en deelnemer aan de VU Honours course. Ik heb al lange tijd bijles willen geven en heb dit ook kunnen doen op mijn middelbare school. Ik help graag leerlingen hun resultaten te verbeteren en hun jaar of andere doelen te behalen. Mijn lessen zijn altijd gezellig, maar ook zeker leerzaam.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7

Van biochemie tot redoxreacties en van groene chemie tot zuren en basen, heb jij moeite met een onderwerp binnen scheikunde? Ik sta klaar om jou daarbij te helpen.

VWO HAVO
Cijfer: 7

van het menselijke lichaam tot ecologie en de natuur. Heb jij moeite met een van de onderwerpen van biologie, vraag gerust en wie weet help ik jou om voortaan topcijfers te behalen voor biologie.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Van gramatica tot literatuur en bijzondere werkwoorden tot essays schrijven, wie weet kan ik jou helpen met het probleem waar jij mee zit. Stuur mij een berichtje met het onderdeel waar jij moeite mee hebt en wie weet help ik jou je doelen te behalen.

WO
Cijfer: 8

De onderdelen van de cell, van nucleus tot aan de tight junctions en van het cel skelet tot aan het golgi systeem. Moet jij het vak cel biologie behalen of wil jij je resultaten verbeteren? Ik kan je daarbij helpen!

WO
Cijfer: 8

DNA, het programmerende deeltje dat beslist hoe ons lichaam werkt. Heb jij moeite met dingen binnen de genetica te begrijpen? Ik kan je erbij helpen toch je doelen te behalen.

Over Aron

Ik ben een zeer gezellige jongen die later ook deels in het onderwijs wil werken. Mijn manier van lesgeven is gericht op het prettig maken van het leren van de stof, leren moet leuk zijn. Ik heb in de laatste 3 jaren van mijn middelbare school bijles gegeven aan medeleerlingen, welke allemaal hun doel hebben gehaald.
Ik vind het belangrijk om een goed contact te hebben met de leerling, het zal dus niet strikt over het vak gaan, maar ook over dingen als sport en films.

Informatie
  • Uurtarief: 15.40
Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag 10:00 - 15:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Aron heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen