Maak kennis met Aron

Radboud Universiteit Nijmegen

Hallo! Mijn naam is Aron, ik ben 23 jaar en ik zou graag willen bijspringen om leerlingen verder te helpen met hun planning en problemen waar zij tegenaan lopen betreft biologie, scheikunde en natuurkunde. Neem gerust contact met me op voor het regelen van bijles of eventuele vragen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb mijn bachelor medische biologie afgerond met een 7,4 gemiddeld en ben momenteel bezig met de master 'medical epigenomics'. Naast medische biologie heb ik ook veel algemene biologie vakken gehad dus ik heb veel kennis over de biologie in het algemeen, en weet extra veel over genetica en epigenetica.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tijdens mijn bachelor medische biologie heb ik een aantal inhoudelijk chemische vakken gevolgd zoals celbiochemie (cijfer: 6,5), energieconversie in de cel (cijfer 9), biochemistry and molecular biology II (cijfer: 7,5) en essentials of organic chemistry (cijfer: 8). Ik weet dus vrij veel van scheikunde in het algemeen en extra over bovenstaande onderwerpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik had zelf een 7 voor natuurkunde op mijn eindexamen dus beheers een goede basis.

Over Aron

Mijn achtergrond ligt in de exacte (beta) wetenschap. Ik heb namelijk op de middelbare school het profiel N&G en N&T gekozen en mijn bachelor ‘Medische Biologie’ gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, deze heb ik afgerond met een 7,4 gemiddeld. Momenteel volg ik de onderzoeksmaster ‘Medical Epigenomics’, wederom aan de Radboud Universiteit.

Na afronding van deze master ben ik van plan om de ‘Radboud Docenten Academie’ te starten, een educatieve master. Om mezelf voor te bereiden op het onderwijzen van een klas, geef ik nu bijles aan leerlingen. Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen dat de stof duidelijk wordt en zal mijn best doen om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, domme vragen bestaan niet! Lijkt dit je wat dan hoor ik het graag.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 16:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Aron heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen