Maak kennis met Ashley

Universiteit Twente

Hallo! Mijn naam is Ashley en ik ben een masterstudent technische geneeskunde aan de Universiteit van Twente. Op de middelbare school, maar ook in mijn huidige studie, vond ik het erg leuk om klasgenoten/medestudenten te helpen met vakken. Mijn kritische blik en inzicht hebben ervoor gezorgd dat ik velen heb kunnen helpen. Het allerbelangrijkste is echter mijn enthousiasme! Ik vind het erg leuk om leerlingen/studenten te helpen en mijn kennis en enthousiasme over te brengen. Twijfel je? Stuur me een berichtje en wie weet wat ik wel niet voor je kan betekenen!

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7

Biologie is mijn passie! In mijn huidige studie kom ik elke dag nog in aanraking met biologie. Doordat ik hier veel over weet (en ik het een heel leuk vak vind) kan ik de stof beter in een bredere context plaatsen, zodat het beter te begrijpen is. Het logisch redeneren in het vak probeer ik dan over te brengen.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Op de middelbare school was scheikunde mijn leukste en beste vak. Ik zou dit vak graag willen geven, omdat ik het heel erg mis in mijn eigen studie. Er zit veel logica in wat ik hoop over te kunnen brengen aan leerlingen.

WO HBO
Cijfer: 8

Anatomie is in mijn huidige studie één van mijn beste en leukste vakken. Door gebruik van de embryologie kan ik uitleggen hoe het menselijk lichaam in elkaar zit. Ja, hier zit daadwerkelijk een logica in! Het allerleukste onderdeel van dit vak is de neuroanatomie!

WO HBO
Cijfer: 7.7

In mijn huidige studie kom ik altijd in aanraking met de werking van het menselijk lichaam, de fysiologie. Alle processen volgen een bepaald patroon en die logica probeer ik over te brengen. Het leukst aan de fysiologie vind ik de neurofysiologie!

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7.8

In de medische wereld worden diagnostiek en therapie uitgevoerd met behulp van echografie, röntgen, CT en MRI (en nog meer technieken). Door uitleg van de natuurkundige achtergrond van deze technieken is te begrijpen hoe ze werken en hoe men ze in het ziekenhuis inzet.

WO HBO
Cijfer: 7

In mijn huidige studie krijg ik nog steeds veel natuurkunde voorgeschoteld. Het vak heb ik dus nog absoluut niet verleerd en ik zou je er graag mee willen helpen.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7.8

In de medische wereld worden diagnostiek en therapie uitgevoerd met behulp van echografie, röntgen, CT en MRI (en nog meer technieken). Door uitleg van de natuurkundige achtergrond van deze technieken is te begrijpen hoe ze werken en hoe men ze in het ziekenhuis inzet.

Over Ashley

Zoals in mijn introductie beschreven studeer ik technische geneeskunde in Enschede. Met mijn technisch geneeskundige achtergrond kan ik vragen gemakkelijker in een bredere context plaatsen en jou hiermee helpen. Een vraag blijft dan niet zo abstract, maar wordt iets aangrijpbaarder.
Hoe ga ik te werk? Dat is voor iedere leerling/student anders. Misschien werkt het voor jou om dingen aan mij te vragen of wil je juist dat ik dingen aan jou vraag. Hoe dan ook, ik probeer het vak met een enthousiaste twist uit te leggen op zo’n manier dat je het vak begrijpt en er zelf misschien net zo enthousiast van wordt als ik. Wanneer we elkaar ontmoeten gaan we uitvogelen wat je al weet en wat er nog nodig is van mij om je het vak te kunnen laten begrijpen. Want je weet: ‘een goede leraar is het halve huiswerk!’

Informatie
 • Uurtarief: 17.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 7 beoordelingen

 1. Niels

  Ze gaf duidelijk uitleg en ik heb een goed cijfer gehaald door haar.

 2. Lili-Cai

  Het was heel fijn om met Ashley opgaves te maken. Ze legde alles heel duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik het ook echt snapte.
  Plus ze hielp mijn SE cijfer omhoog te brengen voor scheikunde: van een 2,9 naar een 7,2!! 😀

 3. Lotte

  Van een 3,6 naar een 7,5 voor scheikunde! Door Ashley kon ik doelgericht bezig met de onderwerpen waar ik moeite mee had. Ze legt het op meerdere manieren uit zodat je het van verschillende kanten kan bekijken. Ook zorgt het werken met de OneNote ervoor dat je zelf terug kan kijken als je aan het leren bent. Buiten dat zorgt ze er voor dat je het ECHT begrijpt, en geeft ze handvatten hoe om te gaan met bepaalde vraagstelling en de BINAS. Alleen maar lof 🙂

 4. Aynur

  Vriendelijk! Legt je het stof op verschillende manieren uit tot je het begrijpt. Wat erg fijn is.

 5. Iris

  Ik heb er heel veel aan gehad, Ze geeft heel vriendelijk les en zorgt dat je alles goed snapt. Dus legt het stap voor stap uit en gaat op jou tempo door de stof.

 6. Vera

  Bij Ashley is het belangrijk dat jij als leerling het ook daadwerkelijk snapt. Wanneer je ergens niet uit komt vind ze altijd een manier om het toch duidelijk te kunnen maken en het daarmee uit te leggen. Via Teams heeft Ashley mij op alle mogelijke manieren geholpen met natuurkunde en begon ik het daadwerkelijk zelfs leuk te vinden! kortom: een echte aanrader om Ashley om hulp te vragen!

 7. Roos

  Ik vond het fijn dat Ashley met mij mee kon kijken en mij kon helpen bij wat knelpunten waar ik tegenaan liep met Natuurkunde. Ze had heel mooi wat opgaven voor mij uitgewerkt, dit was goed te volgen via teams! Voor mij heeft dit al een heel stuk geholpen en kan deze bijles zeker aanraden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen