Let op: Ayesha is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Ayesha

Erasmus Universiteit Rotterdam

Ik ben Ayesha, 22 jaar en student aan de Erasmus Universiteit. Ik heb veel veranderingen in het Nederlandse onderwijs meegemaakt en ook genoeg ervaring met verschillende soorten docenten, manieren van lesgeven en type leerlingen. Al sinds de middelbare school geef ik naschoolse lessen en bijscholing, omdat ik al vroeg inzag dat de reguliere lessen niet voor iedereen voldoende waren (inclusief mezelf). Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn of haar zwakke vakken of onderdelen daarvan kan overmeesteren en heb er volle vertrouwen in dat ik hierin kan slagen

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Tijdens de lessen krijg je erg veel informatie op je bord en die moet je voor de volgende les al beheersen. Ik struikelde zelf soms over het feit dat ik achterliep, omdat ik meer aandacht nodig had bij bepaalde onderwerpen. Dit zorgde voor onzekerheid, en dat heeft voor mindere eindexamenresultaten gezorgd, terwijl mijn toetsen altijd erg goed gingen. Thuis zocht ik andere manieren om de stof beter te onthouden, of voor mezelf een stapje terug te doen als ik iets niet begreep. Soms heb je net een andere approach/invalshoek nodig. Dit wil ik graag meegeven en aanleren aan de leerlingen en daar ben ik al jaren mee bezig.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

In de Wiskunde bestaan er ontzettend veel regels, formules, noem maar op. Wat ik miste op de middelbare school is het aanleren van ezelsbruggetjes of versimpelde versies van bepaalde regels. Vooral leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderdelen, hebben hier erg veel baat bij. Ik heb onlangs nog Wiskunde A VWO examentraining gegeven en heb gezien dat de persoonlijke aandacht en ezelsbruggetjes erg positief uitpakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Vooral op het VWO is het voor Nederlands erg moeilijk om een hoog cijfer te scoren: onze taal zit nu eenmaal lastig in elkaar. Lezen en lange lappen tekst werken vaak demotiverend en zorgen ervoor dat leerlingen een slechter cijfer halen dan ze misschien qua leesvaardigheid eigenlijk verdienen. Ik heb erg veel ervaring in het Nederlands en weet hoe je teksten moet aanpakken. Verder zijn dingen als grammatica, spelling en teksten schrijven onderdelen waarin ik best sterk ben, en de leerlingen mee wil helpen.

Over Ayesha

Als ik met een leerling aan de slag ga, moet ik de leerling natuurlijk eerst leren kennen en zal het duidelijk worden hoe de leerling zijn/haar schoolwerk in het algemeen aanpakt. Wat zijn de sterkste vakken en wat zijn de mindere? Welke onderdelen binnen een vak gaan goed, welke niet? Hieruit volgt een profielschets van de leerling, en weet ik hoe ik verder in mijn aanpak moet. Ik ben secuur in de persoonlijke begeleiding en pas mijn manier van lesgeven aan, zodat deze aansluit op de behoeftes van de leerling. Tegelijkertijd geef ik een didactische touch aan het lesgeven: vooral jonge leerlingen moeten soms het besef krijgen dat de tijdsbesteding aan het schoolwerk cruciaal is. Deze moet zowel effectief als efficiënt zijn. Leerlingen die de dagelijkse lessen niet goed kunnen volgen, een achterstand hebben, of gewoon moeite hebben met het onthouden en toepassen van de lesstof kan ik allemaal helpen!

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 16:00 - 23:00
Dinsdag 16:00 - 23:00
Woensdag 16:00 - 19:00
Donderdag 16:00 - 23:00
Vrijdag 16:00 - 23:00
Zaterdag 14:00 - 23:00
Zondag 14:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Ayesha heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen