Maak kennis met Babette

Universiteit Leiden

Hi! Ik ben Babette, 20 jaar en studeer Pedagogische Wetenschappen in Leiden. Ik heb zelf twee jaar geleden eindelijk dat papiertje gehaald op de middelbare school om iets te gaan doen wat ik zelf leuk vond en zelf voor had gekozen. Dat papiertje halen is niet zo makkelijk gezegd als gedaan, daar heb ik zelf ervaring mee. Ik hoop jou vooral te kunnen helpen met de vakken waar je tegenaan loopt en je voor te bereiden voor de komende toets of misschien wel examens 🙂

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

Ik heb Wiskunde zelf altijd een leuk vak gevonden. Ik weet nog dat ik zelf in klas 3 bijles moest krijgen voor het vak en dat dat mij enorm heeft geholpen in die tijd. Sindsdien heb ik het mezelf eigenlijk altijd aangeleerd.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.3

Ik vond dit zelf één van de leukste vakken die ik had, al doe ik er zelf in mijn studie helaas niet echt meer wat mee. Wel vind ik Aardrijkskunde een heel breed vak, dat van fysisch naar culturele hoofdstukken kan overspringen en vele kanten laat zien van de wereld.

Over Babette

Ik heb zelf het VWO gedaan, maar ook zeker voor sommige vakken bijlessen gevolgd. Ik kan mij herinneren dat dat mij veel vertrouwen gaf voor een toets of het begrijpen van stof. Ik kon 1 op 1 vragen stellen, samen opdrachten maken en aandacht besteden aan de punten die ik moeilijk vond. Op die manier hoop ik jou ook te kunnen helpen met vakken waar je tegenaan loopt en/of moeilijk vind. Vooral in deze Corona tijden met online lessen is het moeilijk om veel aan de docent te kunnen vragen. Geen vraag is te gek en ik ben beschikbaar op Whatsapp voor vragen tussendoor waar je niet uit komt.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 15:00 - 21:00
Dinsdag 11:00 - 21:00
Woensdag 18:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

 1. Jamie

  Ik kan nog geen definitieve beoordeling geven want de toets van mijn dochter is morgen pas.

  Wel kan ik meegeven dat onze dochter het als prettig en duidelijk heeft ervaren. Na wat zelfstandige oefenopdrachten denkt ze de stof nu goed te begrijpen. Ook niet onbelangrijk is dat ze na de bijles veel zelfverzekerder overkomt en zelfs zin heeft in de toets. We gaan Babette zeker vaker inzetten.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen