Maak kennis met Bo

Rijksuniversiteit Groningen

Hoi!
Ik ben Bo, een spontane leergierige studente Molecular Medicine and Innovative Treatment. Ik ben 22 jaar, studeer in Groningen en woon alweer vier jaar op kamers in de stad. Ik geef al ruim 5 jaar bijles in verschillende vakken en blijf het erg leuk vinden om leerlingen en studenten verder te helpen. Vakken waarin ik momenteel bijles geef zijn: scheikunde, wiskunde, biologie en de moderne vreemde talen Engels en Duits, maar andere vakken geef ik net zo graag!
Naast het geven van bijles vind ik het erg leuk om te sporten en te reizen.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Leerlingen kan ik helpen met elk onderdeel van wiskunde op elk middelbare school niveau. We zullen samen kijken waar de verbeterpunten liggen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan helpen met biologie op middelbare school niveau en vakken op WO niveau, waaronder: (medische) celbiologie, (medische) fysiologie, moleculaire biologie, immunologie, gedragsbiologie en humane/algemene biologie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Door mijn Duitse achtergrond, heb ik goed begrip van de Duitse taal. Samen met de leerling/student zal ik kijken naar verbeterpunten en een haalbaar doel opstellen om de taalvaardigheden te verbeteren. Ik kan helpen o.a. bij het ophalen van basiskennis, werkwoorden en grammatica.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Leerlingen kan ik helpen met elk onderdeel van natuurkunde op elk middelbare school niveau. We zullen samen kijken waar de verbeterpunten liggen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan de student helpen met scheikunde op elk middelbare school niveau. Daarnaast kan ik helpen met bio-organische chemie en moleculen en reactiviteit op WO niveau.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik zal samen met de student/leerling kijken naar de verbeterpunten. Ik zal hierbij een methode gebruiken die het beste past bij de student/leerling om de student/leerling zo goed mogelijk te leren rekenen.

WO HBO
Cijfer: 8

Samen met de student kan ik kijken naar wat er nodig is om het vak te halen.

WO HBO VWO
Cijfer: 8

Ik kan de student helpen met elk onderdeel van moleculen & reactiviteit. Samen met de student zal er worden gekeken worden naar wat er nodig is om dit vak te halen.

WO HBO
Cijfer: 7

Ik kan de student helpen alle basisbegrippen van celbiologie te snappen. Celbiologie is een belangrijke basis voor biomedische wetenschappen.

WO HBO VWO
Cijfer: 8

Ik zal met de student kijken naar wat er nodig is om het vak te kunnen halen. Alle basisbegrippen zullen bij langs gegaan worden.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik kan helpen met het begrijpen van de grammatica van de Engelse taal.

WO
Cijfer: 8

Samen met de student kijk ik wat er nodig is om het vak te kunnen halen.

Over Bo

Tijdens mijn middelbare school heb ik de profielen Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek cum laude (8+) afgerond. Met mijn huidige master: moleculaire geneeskunde en innovatieve behandelingen specialiseer ik mij binnen de biomedische wetenschappen in de microbiologie en het immuunsysteem. Hierdoor heb ik veel kennis in de bètavakken biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde.
Hiernaast heb ik ook een passie voor talen. Ik spreek zelf Duits, Engels, Spaans en een woordje Frans en heb in Duits en Engels al een aantal jaar bijles gegeven.

Ik vind het erg leuk om studenten en leerlingen te helpen met hun vak. Samen met de student/leerling stel ik een plan op met wat hij/zij wil leren en wat het doel is dat hij/zij wil bereiken. Aan de hand daarvan kijken we wat er nodig is om dit te bereiken.

Door mijn studie wisselt mijn rooster vrij veel, maar samen moeten wij vast en zeker geschikte tijden kunnen vinden.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 17:00 - 23:00
Dinsdag 17:00 - 23:00
Woensdag 17:00 - 23:00
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Corne

  Bo gaf heel duidelijk en rustig de uitleg, ondanks dat de bijles online was. Mijn cijfers stijgen dus ik ben super tevreden over Bo.

 2. Vivianne

  Mijn zoon is erg tevreden, proefwerk ging top dankzij Bo! Ze legt rustig en helder uit en dankzij haar begreep mijn zoon de stof goed. Ik zal haar zeker weer boeken zodra dat nodig is.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen