Maak kennis met Cem

Radboud Universiteit Nijmegen

Hi! Mijn naam is Cem en ik ben 22 jaar oud. Ik vind het zelf erg leuk om anderen te helpen en/of iets te leren. Ik wil een ander zo goed mogelijk te kunnen helpen, waardoor een vak behaald word.

Vakken

HBO
Cijfer: 7

Het vak zelf heeft veel raakvlakken met economie. Dit was een van mijn beste vakken op de middelbare school. Voor dit vak heb ik bijles gegeven aan medestudiegenoten, zodat ze rustiger door de stof heen konden gaan en het beter begrepen.

HBO
Cijfer: 8.3

Binnen dit vak zijn er bepaalde stappen die je moet volgen om de vraag te kunnen beantwoorden. Deze stappen heb ik door middel van trics en ezelsbruggetjes goed kunnen maken.

HBO
Cijfer: 8.6

Voor dit vak zijn er bepaalde stappen die je moet volgen om een opdracht te behalen. Om deze stappen goed te kunnen doorlopen heb ik zelf trics en ezelsbruggetjes bedacht om de toets te kunnen behalen.

HBO
Cijfer: 7.8

Binnen dit vak zijn er veel stappen die je moet onthouden, dit heb ik door middel van ezelsbruggetjes kunnen onthouden waardoor de opdrachten ''makkelijker'' te maken waren.

HBO
Cijfer: 7.3

Ik vind het vak zelf heel leuk en interessant. Ook bij dit vak zijn er stappen die je moet onthouden om de toets te kunnen behalen. Hier heb ik ezelsbruggetjes voor gebruikt.

HBO
Cijfer: 8.1

Dit vak heeft heel veel stof met verschillende koppelingen naar andere leerstukken. Zelf heb ik schema's gemaakt en de onderwerpen uit elkaar gehouden zodat het overzichtelijk werd.

HBO
Cijfer: 8.5

Dit vak vond ik zelf heel leuk en door middel van herhaling werd het steeds duidelijker. Ik heb een samenvatting gemaakt met alle stappen en verschillende onderwerpen, zodat alles overzichtelijk werd. Daarnaast maak ik ezelsbruggetjes om de stappen die je moet maken te onthouden.

Over Cem

Ik geef bijvoorbeeld dansles aan jong en oud, dit is ook een vorm van iets leren en overbrengen. Daarnaast zit ik in een groep waar we de overstap van de HAVO naar het HBO proberen te vergemakkelijken. Hierover heb ik met het ministerie van OCenW gesproken en mogelijkheden uitgewisseld. Verder heb ik een aantal keren bijles gegeven aan medestudenten of havisten.

Hoe ik te werk ga ligt eigenlijk aan waar het probleem ligt. Misschien vind je een vak gewoon echt heel moeilijk en wil je rustig langs de stof met extra uitleg. Misschien begrijp je de stof wel, maar kun je de stappen niet onthouden. Dan zijn ezelsbruggetjes heel handig. Daarnaast zal ik laten weten hoe ik een bepaald leerstuk/vak aanpak, wellicht heb jij hier ook iets aan.

Voor mij ligt het er dus aan waar het probleem en de vraag ligt. Aan de hand daarvan zal ik gaan kijken wat ik denk wat voor jou het beste is. Als er extra vragen zijn dan hoor ik deze graag!

Informatie
 • Uurtarief: 15.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 14:00 - 23:00
Zondag 14:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Laura

  hele aardige meid en goede bijles, fijn! bedankt!

 2. Ruth

  Super goede bijles gehad! Snap het nu echt veel beter en ze neemt echt de tijd voor je. Ook als je het niet begrijpt legt ze het met alle liefde nog een keertje uit. Ik heb er mega veel aan gehad en nu op naar het tentamen! Ik raad Cem zeker aan.. Dankjewel nogmaals!

 3. Femke

  Cem deed er alles aan zodat ik de stof ging begrijpen en dit is zeker goed gelukt. Ze legde alles super goed en duidelijk uit, zeker een aanrader!

 4. Annelène

  Fijne bijles met een duidelijke, rustige uitleg. zeker een aanrader!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen