Let op: Cheyenne is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Cheyenne

Universiteit Leiden

!!! MOMENTEEL VOLGEBOEKT !!! Ik heb op het moment geen tijd om nieuwe studenten aan te nemen, excuses voor het ongemak.
Hey! Ik ben Cheyenne, tweedejaars geneeskundestudent, en geef al zeven jaar bijles aan middelbare scholieren. Zoek je bijles met veel aandacht voor jouw persoonlijke aandachtspunten en wensen? Wil je niet alleen uitleg, maar ook leren met welke aanpak je de meeste punten haalt op een toets? Stuur me dan vooral een berichtje!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb 4 jaar praktijkervaring met het geven van scheikundebijles aan middelbare scholieren, en heb hierin veel geleerd over de uitlegmethodes die het beste werken. Door de opgaven één-op-één te doorlopen en dit op een manier te doen die voor jou werkt, kan ik je helpen om het onderwerp beter te begrijpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Door de wiskundeopgaven samen één-op-één te doorlopen en dit op een manier te doen die voor jou werkt, kan ik je helpen om het onderwerp beter te begrijpen. Ook geef ik als er behoefte aan is les in het systematisch aanpakken van een opgave, om zo veel mogelijk punten te scoren op de toetsvragen! Wiskunde B beheers ik zeer goed (CE-cijfer 9,8), waardoor ik goed in staat ben alle stof over te brengen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Door de wiskundeopgaven samen één-op-één te doorlopen en dit op een manier te doen die voor jou werkt, kan ik je helpen om het onderwerp beter te begrijpen. Ook geef ik als er behoefte aan is les in het systematisch aanpakken van een opgave, om zo veel mogelijk punten te scoren bij de vraag en op daarmee later ook op de toets!
(Ik heb wiskunde B en D succesvol afgerond, en kan je dus ook prima bijles geven in wiskunde A!)

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Biologie is misschien nog wel meer een kwestie van aanpak dan een kwestie van leren. Door mijn hoge eindcijfer en mijn studie geneeskunde heb ik veel kennis over biologie en de beste manier om alle punten te krijgen voor een examenvraag. Deze kennis wil ik graag met je delen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Op school wordt rekenen vaak uitgelegd alsof het vanzelfsprekend is. Door het stap voor stap rustig met je door te nemen, zorgen we ervoor dat ook jij het snapt!

Over Cheyenne

Ik ben al in de onderbouw van de middelbare school begonnen met het geven van bijles, en ben nu dus al zeven jaar bijlesdocent! Het opbouwen van een band en de blijdschap van mijn leerlingen bij goede resultaten zijn redenen waarom ik dit nog altijd met zo veel plezier doe. Als geneeskundestudent leer je veel over effectieve en persoonlijke gespreksvoering, wat ik ook meeneem bij het geven van bijles.
Zoekt u een empathische en geduldige maar toch effectieve en persoonlijke bijlesdocent? Dan bent u bij het juiste adres, en hoor ik graag van u!

Informatie
 • Uurtarief: 18.70
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Tatyana

  echt super fijne ervaring legt alles duidelijk uit tot je het snapt. Erg veel geduld en super gezellig!

 2. Noon

  Ze geeft heel fijn en duidelijk uitleg. Heel goed geholpen met al mijn vragen en zorgde ervoor dat ik de toetsstof goed begreep

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen