Bijles van Christian

Maak kennis met Christian

Wageningen University

Goed in Natuurkunde, Aardrijkskunde, voldoende in Scheikunde en Wiskunde. Een der laatste der eeuwige studenten (Aardwetenschappen). Vanwege diverse profielen (N&T&G+Ak&La), minoren (Hydrogeologie, Ecohydrologie), 3 masters (Bodem, Water, Eco) en lessen gehad bij WUR, BGU, UU, TU/e, UM, en HR een uitgebreide en diverse kijk op zaken. Specialisatie in Meer- en Hoogbegaafden en ADHD’ers.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7.5

Begrip. Ik leg duidelijk uit WAAROM iets werkt zoals het werkt. Niet leren maar beredeneren. Als je 't snapt is elke som hetzelfde.

WO HBO
Cijfer: 8

Bodem! Water! Bodem, water, atmosfeer! Tja, ik doe dat al een tijdje, dus ik kan vast helpen. Niet met leren, wel met snappen.

Over Christian

Later als ik groot ben, word ik universitair hoofddocent in aardwetenschappen. Dus na mijn studie heb ik nog een lange weg te gaan…
Ik woon in een druk studentenhuis in Wageningen, dus mogelijk is een andere locatie geschikter voor les. Oh, en ik houd echt mega veel van chocolade ;), en badeendjes, en survival in de (Duits/Franse) bossen.
Lesdoel: Met ongebreideld enthousiasme en geduld, inzicht en begrip in vakken overbrengen. Niet alleen voor het vak, maar voor de rest van je leven. Niet alleen uit een boek, maar uit de praktijk! Er is zelfs een klein kansje dat je het zo maar misschien een beetje (achteraf) begint te merken dat het vak stiekem best heel leuk zou kunnen zijn (nu je het snapt). Niet saai, wel werken!

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 11:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 20:00
Zaterdag -
Zondag 19:00 - 23:00
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Christian heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen