Maak kennis met Danesh

Universiteit van Amsterdam

Ik ben op dit moment een Master student in Data Science aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heb ik een bachelor in System & Network Engineering afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Door mijn studie heb ik voornamelijk ervaring en kennis van programmeren, data science, ICT en wiskunde.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Al een aantal jaar ervaring in python als student/stage/werk.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een afgeronde bachelor in System and Network Engineering / Cyber Security. Dit betekent dat mijn kennis vrij uiteenlopend is van Linux, programmeren in Python en Javascript tot computerbeveiliging en andere dergelijke security onderwerpen.

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde B afgerond op de middelbare school. Verder heb ik op de UvA wiskunde vakken gehad die voornamelijk gerelateerd waren aan machine learning en statistiek.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb een afgeronde bachelor in System and Network Engineering / Cyber Security. Dit betekent dat mijn kennis vrij uiteenlopend is van Linux, programmeren in Python en Javascript tot computerbeveiliging en andere dergelijke security onderwerpen. Hierdoor is mijn kennis ook vrij breed op het gebied van ICT.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Ik volg een Master in Data Science op de Universiteit van Amsterdam.

Over Danesh

Mijn manier van lesgeven is problemen aanpakken bij de kern, en de student zelf zoveel mogelijk te laten doen. Een tutor is naar mijn mening alleen nodig ter begeleiding, en niet om het werk zelf te doen, dit is uitsluitend voor de student bedoeld. Verder is mijn aanpak gefocust op dingen doen. Ik ben van mening ben dat dit de meest effectieve manier is om nieuwe dingen te leren, in plaats van je focussen op de theorie.

Verder ben ik niet een onafhankelijke leraar, maar ben ik alleen beschikbaar als je met een huidig vak op school moeite hebt en hier hulp bij nodig hebt. Hier zal ik je mee begeleiden.

Informatie
 • Uurtarief: 21.00
Maandag 13:00 -
Dinsdag 13:00 - 23:00
Woensdag 13:00 - 23:00
Donderdag 13:00 - 23:00
Vrijdag 13:00 - 23:00
Zaterdag 13:00 - 23:00
Zondag 13:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Harrie

  Danesh heeft mij heel goed geholpen. Ik heb meteen een extra les geboekt

 2. Elise

  Heel aardig!! Is ook erg slim dus kan je met van alles helpen!! Hij heeft mij geholpen met 2 opdrachten in python te programmeren, als ik iets niet snapte dan legde hij het uit en hij beantwoorde al mijn vragen. Dus kortom top bijlesdocent!! 🙂

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen