Maak kennis met Daniel

Universiteit Twente

Hoi, ik ben Daniël en ik ben er om jou te helpen met de technische vakken op de middelbare. Met jaren ervaring in wiskundebijles geven ben ik er van overtuigd dat ik je verder kan helpen om je cijfers op te krikken. Ik ben een eerste jaars technische bedrijfskunde student. Tijdens mijn t-vwo was ik gericht op de beta-kant. Daarvoor haalde ik ook vaak goeie cijfers waardoor ik toen al begon met bijles geven. Ik deed dit toen met name in wiskunde en natuurkunde. Hiernaast hielp ik ook graag mede studenten met vakken als scheikunde, biologie en bedrijfseconomie. Verder heb ik voor engels een extra diploma gehaald waardoor ik nu het “native speaker” niveau heb en dus help ik ook hier graag mee.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.9

Tijdens mijn VWO heb ik nooit moeite gehad met wiskunde. Ik heb gedurende deze jaren altijd klasgenoten geholpen met wiskunde. Tot slot heb ik een 8.2 gehaald voor het CE.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Ik heb zelf wiskunde b afgerond op VWO niveau. Dit ging mij goed af en ik heb hierbij regelmatig anderen geholpen, zelf ronde ik het jaar meestal af met een 8.5 voor wiskunde. Op de onderbouw ging wiskunde mij ook goed af dus hierin kan ik ook bijles geven en dat heb ik ook al gedaan. Ik heb zo'n 2 jaar lang bijles gegeven aan onderbouw wiskunde leerlingen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.1

Ik heb natuurkunde altijd interessant gevonden en ben er gedurende mijn VWO altijd goed in geweest. Ik heb tijdens de laatste jaren van mijn middelbare school zelfs af en toe bijlessen gegeven in natuurkunde. Ook hielp ik klasgenoten met veel plezier.

HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Scheikunde ging mij op VWO niveau prima af. Hierin heb ik nooit bijles gegeven aangezien daar minder vraag naar was, daarom begin ik graag tot HAVO maar dat houdt niet in dat ik de VWO stof niet begrijp.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

Biologie heb ik altijd goed begrepen en gemiddeld hoog gescoord. Ik heb hier wel veel voor moeten leren maar ik denk dat dit achteraf eerder een voordeel is dan een nadeel. Ik ken nu de exacte lesstof namelijk beter dan wanneer ik dit niet hoefde te doen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.1

Voor bedrijfseconomie heb ik nooit echt hoeven leren omdat dit vak mij erg ligt. Verder liggen mijn interesses hier ook. Als technisch bedrijfskunde student denk ik dat ik je hier enorm mee kan helpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb de Cambridge Advanced English studie van IB afgerond gedurende mijn middelbare school. Uiteindelijk was mijn cijfer een 5 van de 7 en hiermee heb ik het niveau C2 (Native speaker).

Over Daniel

Als leerling op het middelbaar hoefde ik niet veel te doen voor de vakken waarin ik graag bijles geef. Ik hield echter wel vaak mijn huiswerk bij en ging geen toetsen in zonder iets te leren. Buiten mijn eigen studie hielp ik dus ook graag mede studenten of studenten uit lagere jaarlagen met hun wiskunde of natuurkunde. Mijn voornaamste reden hiervoor was dat ik het erg leuk vond om te doen, mijn doel was dus ook niet om er geld aan te verdienen maar om anderen te helpen.

Informatie
  • Uurtarief: 19.99
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag 08:00 - 18:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Anita

    Tevreden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen