Let op: Daniël is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Daniël

UvA

Recentelijk cum laude afgestudeerd in Engelse taalkunde aan de UvA. Zeer kundig in en enthousiast over het schrijven van teksten in verschillende formaten en voor een breed scala aan doeleinden (zoals essays, scripties en onderzoeksvoorstellen). Graag sleutel ik samen aan woorden, zinnen, structuren en de opbouw van je tekst zodat deze helder en begrijpelijk is voor de lezer, maar ook voor jouzelf. Daarnaast liggen vakken als wetenschapsfilosofie, literatuur en taalkunde mij goed; hierbij kan ik je ook zeer zeker helpen.

Vakken

WO HBO
Cijfer: 9

Samen kunnen we de verschillende stappen van het schrijven van een scriptie doornemen en overzichtelijk maken. Ik kan je helpen bij het afbakenen van een onderwerp, het zoeken naar relevante literatuur en hiervan een duidelijk overzicht maken, maar ook met het schrijven en de opbouw van je tekst. Daarnaast ben ik ook groot voorstander van een gezonde en duidelijke planning en kan ik helpen met het behapbaar maken van het proces; zo wordt het geen lijdensweg!

WO HBO
Cijfer: 9

WO HBO
Cijfer: 9

Academisch schrijven is best een specifieke tak van sport, zowel in het Nederlands als in het Engels. Het in kaart brengen en onder de knie krijgen van de "gangbare" opbouw, het vocabulaire (of jargon) en de schrijfstijl van een wetenschappelijke tekst vereist oefening en veel lezen; hier kunnen we samen mee aan de slag zodat het behapbaar wordt en je ziet dat het een vaardigheid is die gewoon te leren valt.

WO HBO
Cijfer: 8.3

Aangezien mijn gehele Bachelor in het Engels was (en dit ook nog eens het onderwerp was) kan ik je helpen met allerlei problemen op het gebied van Engels zoals schrijven, begrijpen en structurele fouten waar je jezelf veel op betrapt (en die je soms punten kosten bij opdrachten).

WO HBO
Cijfer: 8.3

WO HBO
Cijfer: 8.3

Het staat me nog goed bij wat een moeite sommige medestudenten van mij hadden met wetenschapsfilosofie, waar ik vervolgens weer lichtelijk van in paniek raakte. Nergens voor nodig, bleek achteraf. Ik kan je helpen met het onderscheiden en duiden van de wirwar aan theorieën en stromingen binnen de wetenschapsfilosofie, zodat we samen tot een duidelijk overzicht komen. Daarnaast is begrijpen ook niet alles; soms is dit vak gewoon simpel feitjes leren.

WO HBO
Cijfer: 8

WO HBO
Cijfer: 8.3

Over Daniël

Studenten kunnen samen met mij op een rustige maar precieze manier kijken naar de problemen die ze tegen het lijf lopen bij verschillende soorten opdrachten, met nadruk op het schrijven en het formuleren van heldere ideeën (in het hoofd en daarna op papier). Zelf ben ik nooit een snelle leerling geweest, maar wel een grondige. Aandacht en luisteren vind ik dan ook vereisten voor een fijne leeromgeving; studenten kunnen dit absoluut van mij verwachten (maar mogen ook altijd aan de bel trekken als we juist te lang blijven broeden op een specifiek onderwerp natuurlijk!).

Informatie
  • Uurtarief: 13.75
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Daniël heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen