Maak kennis met David

Technische Universiteit Delft

Hai! Ik ben David, en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Computer Science and Engineering aan de TU Delft. Wiskunde is sinds de vierde klas echt een passie voor mij geworden. Ik heb ook op de middelbare school vaak vrienden geholpen met hun vragen, en zij gaven aan dat ze mijn manier van uitleggen heel fijn vinden.
Loop jij vast bij wiskunde B? Dan kan ik je waarschijnlijk goed helpen! Lees hieronder verder als je meer wilt weten over hoe ik te werk ga.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 9

Ik ben sinds de vierde klas heel erg geïnteresseerd geweest in wiskunde. Ik heb daarom ook veel in mijn vrije tijd erover geleerd dat in de boeken niet aan bod kwam. Verder hielp ik vaak klasgenoten met hun vragen tijdens de les. Nu ik niet meer op de middelbare school zit, help ik mijn broertje nog regelmatig met zijn wiskunde B huiswerk. Ik vind het gewoon een heel leuk vak, en ik denk dat je dat ook terug ziet in hoe ik uitleg.

Over David

Tijdens de bijles gaan we het hebben over wat je lastig vindt. Ik probeer dan een goede uitleg te geven over het onderwerp, en daarna gaan we aan de slag. We maken samen (of jij alleen) een opdracht en kijken waar de struikelpunten zitten.
Als ik uitleg geef, doe ik dat vaak aan de hand van voorbeelden en het liefst maak ik het visueel. Als het hoofdstuk het toelaat, laat ik bijvoorbeeld de functies zien waarmee je werkt. Ik hoop dat je hiermee een dieper begrip krijgt van de stof, en dat het meer wordt dan alleen maar trucjes leren.
Verder heb ik meestal nog extra tips die niet in het boek voorkomen. Hierdoor kan je de stof vanuit een andere hoek zien. Dit kan heel fijn zijn als je echt vast zit.
Ook kunnen we gaan kijken naar een planning en structuur. Mochten er vervolg bijlessen komen, kunnen we afspraken maken over wanneer je aan opdrachten werkt. Wiskunde is natuurlijk oefenen, oefenen, oefenen!
Tenslotte wil ik zeggen dat ik overal zeer flexibel in ben. Uiteindelijk wil ik aanhouden wat voor jou het beste werkt, en daarvoor sta ik altijd open voor feedback.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag 15:00 - 22:00
Woensdag 15:00 - 22:00
Donderdag 15:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

David heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen