Maak kennis met Dirk

Tilburg University

Ik ben een 22-jarige student. Ik heb het VWO in Oss afgerond. Daarna ben ik Bedrijfseconomie gaan studeren aan Tilburg University. Deze bachelor heb ik na 3 jaar cum laude afgerond (met een 8 gemiddeld). Vervolgens ben ik de master Accountancy gaan doen in Tilburg. Deze heb ik vrijwel afgerond (1 vak laten staan om een tweede master te kunnen volgen) met een 8.22 gemiddeld. Omdat ik uiteindelijk geen accountant wilde worden koos ik ervoor om een tweede master te volgen. Dus ben ik nu bezig met de master Strategic Management: Consultancy, wederom in Tilburg. Ik heb tijdens mijn VWO 4/5/6 jaren bijles gegeven in wiskunde, economie en management & organisatie aan leerlingen van VMBO, Havo en VWO. Dit heb ik altijd met plezier gedaan, vooral omdat ik kon zien dat leerlingen de hulp fijn vonden en er daardwerkelijk hogere cijfers door behaalden. Ten slotte heb ik veelvuldig bejaarden geholpen met computerles en het oplossen van problemen gerelateerd aan de telefoon/computer. Hier werd ik vaak omschreven als vriendelijk, geduldig en prettig om mee te werken.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Ik heb een universitaire master accountancy (vrijwel) afgerond met een 8.22 gemiddeld. Daarnaast heb ik twee scripties (bachelor- en master-scriptie) geschreven over een accounting gerelateerd onderwerp, die met een 8.5 en 9 zijn beoordeeld. Ik denk dat ik daardoor geschikt ben om studenten/scholieren met vakken omtrent accounting te helpen. Ook heb ik al bijles gegeven aan middelbare scholieren in het vak Management & Organisatie op VWO niveau. Tegenwoordig wordt dit accounting genoemd op vele middelbare scholen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een universitaire bachelor Bedrijfseconomie afgerond met een 8 gemiddeld. Daarnaast heb ik vakken als micro- en macro-economie gehad en succesvol behaald. Ook heb ik al bijles gegeven in het vak economie toen ik op de middelbare school zat, destijds heb ik VWO 4 leerlingen geholpen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb wiskunde met een 7 afgerond gedurende mijn universitaire bachelor Bedrijfseconomie. Daarnaast heb ik 6 jaar wiskunde (A) gehad op het VWO. Ook heb ik meerdere jaren bijles gegeven in wiskunde aan VWO, HAVO en VMBO leerlingen,. Daarnaast heb ik meerdere vakken gerelateerd aan statistiek afgerond met hoge cijfers aan de universiteit. Daarom denk ik dat ik geschikt ben om hulp te bieden in algemene wiskunde of wiskunde A/C.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb twee vakken gehad tijdens mijn universitaire bachelor omtrent statistiek. Inleiding data-analyse en Data-analyse, beide heb ik met een 8 afgerond. Ook heb ik wiskunde A gevolgd op het VWO wat veel raakvlakken heeft met statistiek. Daarnaast heb ik meerdere jaren bijles gegeven aan VWO 4 leerlingen in wiskunde A tijdens mijn jaren in VWO 5 en VWO 6.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben momenteel bezig met een universitaire master Strategic Management aan Tilburg University. Daarnaast heb ik tijdens mijn bachelor Bedrijfseconomie meerdere strategie gerelateerde vakken gehaald. BIjvoorbeeld: Strategie in de praktijk (cijfer: 8) en Geïntegreerde bedrijfseconomie (cijfer: 9).

Over Dirk

Er zijn twee dingen die ik concreet voor jou kan betekenen. Ten eerste, zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij als bijlesafnemer dingen beter gaat begrijpen. Hierdoor is de kans groot dat je hogere cijfers gaat behalen. Ten tweede, zorg ik er altijd voor dat degene die ik help zich comfortabel voelt en vragen durft te stellen. Je zult mij niet snel horen zeggen: “Dat is gewoon zo, accepteer het nu maar”. Ik zal altijd proberen om dingen op verschillende manieren uit te leggen totdat het voor jou duidelijk is. Ook zie ik geen enkele vraag als overbodig, en zal ik ze allemaal proberen te beantwoorden. Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dat jij met zelfvertrouwen een toets of project in gaat, omdat je het gevoel hebt dat je het onderwerp begrijpt en kunt toepassen. Zoals je in de introductie kunt lezen heb ik meerdere universitaire opleidingen omtrent economie behaald. Hierdoor heb ik een brede kennis op het gebied van economie, accounting, marketing, finance, strategie, management, wiskunde en statistiek. Ik heb al behoorlijk wat ervaring in het geven van bijles aan scholieren. Ook heb ik meerdere bejaarden geholpen met smartphones en computers. En wie ooit zijn/haar opa of oma heeft geholpen met het begrijpen van een smartphone weet hoeveel geduld het vergt, of hoe belangrijk het is om dingen uit te leggen op een manier dat iedereen het begrijpt, ook al is het voor jou heel natuurlijk/simpel.

Heb je bijles nodig in één van bovenstaande onderwerpen (of meerdere) stuur dan gerust een bericht, dan kan ik je misschien verder helpen!

Informatie
 • Uurtarief: 50.00
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag 18:00 - 21:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Benthe

  Dirk heeft mij 5 weken lang super goed begeleid in het vak Advanced Quantitative Methods. Toen ik hieraan begon begreep ik vrij weinig van statistiek, maar door zijn rustige uitleg begreep ik het elke week een stukje beter. Uiteindelijk heb ik het vak ook met een voldoende afgerond, dat was zeker niet gelukt zonder zijn hulp. Ik kan Dirk zeker aan iedereen aanbevelen!

 2. Zoë

  Dirk heeft mij erg goed geholpen en hij geeft op een fijne manier bijles. Door hem heb ik mijn laatste tentamen gehaald!!!

 3. Rene

  Dirk neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Hij beschikt over goede kennis van zaken. De indruk die hij op ons gemaakt heeft is dan ook zeer positief. Daarnaast komt hij alle gemaakte afspraken na en denkt mee in situaties.. Geduld is hierbij ook belangrijk en dat is geen enkel probleem. Kortom, absoluut de moeite waard om in te schakelen voor bijles!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen