Let op: Duveke is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Ik ben Duveke en ik ben 23 jaar. Ik woon in Muiderberg dus ik ben zo in Amsterdam en zo in Bussum. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor geneeskunde op de Vrije Universiteit afgerond. Op dit moment doe ik een master journalistiek.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik vind wiskunde erg leuk. Ik haal er voornamelijk veel plezier uit om dingen die in eerste instantie lastig lijken in stappen uit te leggen die sneller en makkelijker te verwerken zijn. Op die manier blijft de stof je veel langer bij. Daarnaast heb ik Leidencursus voor wiskunde gedaan dus ben ik bekend met hun manier van lesgeven.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik studeer niet alleen geneeskunde maar ook journalistiek. Hier leer ik veel om te gaan met de Nederlandse taal. Ik hou van schrijven en lezen en ben heel gemotiveerd om dit plezier ook over te brengen. Ik hoop zo teksten en andere dingen die in eerste instantie lastig lijken, logisch en makkelijk uit te leggen.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Gezien mijn studie geneeskunde ben ik zeer bekend met biologie onderwerpen zoals de citroenzuur cyclus en alle andere onderwerpen. Ik vind biologie vakken super interessant en daarom ook erg leuk om hierin bijles te geven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd in geschiedenis. Daarom geef ik vaak bijles in dit vak en heb ik veel ervaring.

Over Duveke

Vanaf het moment dat ik mijn middelbare school in Bussum afgemaakte heb ik veel bijles gegeven. Dat begon met bijles aan mijn neefjes en nichtjes en later ook aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Ik vind het niet alleen leuk om een leerling de nodige kennis bij te brengen maar ook om mijn eigen kennis nog even goed bij te houden. Ik pas mijn stijl van lesgeven aan op de manier die het beste bij mijn leerling past. Deze manier probeer ik tijdens de eerste paar lessen te vinden door te kijken naar het tempo van mijn leerling en af en toe een paar controle vragen te stellen. Ik heb zelf als middelbare schoolleerling een aantal Leiden examencursussen gevolgd waardoor ik bekend ben met deze manier van lesgeven. Ik vind het altijd super leuk om te zien als we samen een doel hebben bereikt en de stof die van tevoren lastig lijkt ineens wel begrepen wordt. Op dit moment spaar ik voor mijn reis naar Australie. Ik ga daar 7 maanden een masteronderzoek doen voor mijn studie geneeskunde.

Informatie
 • Uurtarief: 18.15
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Mieke

  Ik studeer verpleegkunde aan de HvA, nadat ik meer dan 4 jaar niks met biologie/scheikunde heb gedaan. Alle beta vakken vond ik ontzettend moeilijk, en dus balanceerde ik op het randje van de studie. Na een tijdje zoeken voor bijles kwam ik op Duveke’s account en daar stond op dat ze geneeskunde deed! Perfect, want dat is de ‘biologie’ die ik nodig had. Ze hielp me gelijk, en legde alles super geduldig uit met illustraties en voorbeelden etc. Echt ontzettend fijn om in een soort babytaal te beginnen als je ergens echt geen basis van hebt. Ik raad Duveke zeker aan aan medestudenten!

 2. Rana

  Na een zoektocht heb ik Duveke gevonden op Student voor Student. Ik heb wat bijles gevonden in het verleden van anderen, maar er is er geen een als Duveke! Duveke kan heel goed uitleggen, kan uitmundend samenvatten en gaat samen met jou bedenken wat de oplossing zou kunnen zijn. Ze heeft ook een goede manier van overhoren en verbanden leggen en heeft behoorlijk veel eigen kennis dat ze op een fijne manier uitlegt op basis van je eigen tempo. Ze heeft de cijfers van mijn dochter zeer verhoogd in vakken waar ze nooit heel goed in was (zoals biologie en geschiedenis), maar ook in vakken waar ze al redelijk voor stond in een zeer korte tijd. Duveke is zeker ook een leuk en open persoon, en motiveert je voortdurend. Duveke is erg betrokken in je stof, en eindelijk begrijpt mijn dochter de vakken. Na een afpraak met Duveke, krijg ik altijd een vrolijk kind in huis met; ”Ik snap het!”. Ze heeft mijn dochter ook leren plannen en begeleidt haar door dit jaar heen,
  Een topper dus, zeker een aanrader!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen