Maak kennis met Elise

Hoi ik ben Elise en ik wil jou graag helpen met de dingen waar jij tegenaan loopt op school. Met mijn hulp hoop ik je te stimuleren met je schoolwerk, maar ook hoop ik dat je heel veel nieuwe vaardigheden gaat leren.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Bij wiskunde probeer ik altijd alles precies te begrijpen, op deze manier kan ik andere mensen helpen het zelf ook te begrijpen en toe te kunnen passen. Door eerst de stof goed te snappen en dit vervolgens toe te passen in de opdrachten leer je wiskunde naar mijn ervaring het best.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Bij economie is het naar mijn mening heel belangrijk om bepaalde processen te begrijpen. Door uitleg te geven over de effecten die een bepaalde verandering als gevolg heeft wordt economie begrijpelijk. Ook het oefenen met rekenvaardigheid is een belangrijke manier om de economie goed te begrijpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een Cambridge Advanced diploma op het niveau C1. Ik denk dat oefenen heel belangrijk is op het gebied van Engels, zodat het uitvoeren van de taal en het maken van toetsen als vanzelfsprekend verloopt. Hierbij wil ik de leerlingen graag helpen.

Over Elise

Ik wil de bijlesafnemers graag helpen met het maken van opdrachten, zodat zij de vaardigheden beter gaan beheersen. Ik hoop dat ik de kennis en ervaring die ik op de middelbare school heb opgedaan aan hen kan overdragen. Ook hoop ik hen te stimuleren bij het maken van huiswerk en planningen door samen aan de slag te gaan om een goed plan van aanpak te maken die bij de leerling past. Op deze manier hoop ik dat we samen voor betere resultaten kunnen gaan.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Elise heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen