Let op: Else is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Else

Rijksuniversiteit Groningen

Hoi! Ik ben Else. Vanuit mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over hoe je studenten en leerlingen het best kunt begeleiden zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen. Ik help je graag verder!

Vakken

WO HBO
Cijfer: 9.5

Zit je in de beginfase van je scriptie en lukt het je niet om goed op gang te komen? Of zit je juist in de laatste fase en heb je moeite om de laatste stappen goed af te ronden? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan help ik je graag verder om deze periode wat minder stressvol te maken en je wat meer richting te geven zodat je weer verder kunt. Ook bij specifieke vragen over bijvoorbeeld je onderzoeksopzet, theoretisch kader of het formuleren van je onderzoeksvraag kun je bij mij terecht.

WO HBO
Cijfer: 0

Heb jij moeite met academisch schrijven in het Engels of Nederlands? Vind je het lastig om structuur aan te brengen in je teksten? Heb je vragen over brongebruik en bronvermelding? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij spelling, zinsopbouw en grammatica? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik help je graag verder om de essentie op papier te krijgen en hierbij de juiste stijl en toon te hanteren, zodat er een heldere tekst ontstaat. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de stof waarover je gaat schrijven inhoudelijk goed begrijpt, dus dit kan ook een belangrijk aandachtspunt zijn.

WO HBO
Cijfer: 7.8

Methodologie is een essentieel onderdeel van onderzoek doen, aangezien het beschrijft op welke manier(en) je tot kennis kan komen. Het is dan ook belangrijk dat je de stof goed begrijpt en van deze kennis gebruik kan maken als je zelf een onderzoek gaat uitvoeren. Heb je vragen over de leerstof of kom je er niet goed doorheen? Dan zal ik met mijn uitleg vooral de nadruk leggen op begrip en inzicht, zodat je de leerstof beter kunt plaatsen en het ook beter beklijft.

Over Else

Ik ben cum laude afgestudeerd voor de master Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie was ik als student-assistent betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten aan de universiteit en heb ik aan meerdere internationale wetenschappelijke publicaties gewerkt. Ik heb dan ook een grote passie voor wetenschappelijk onderzoek en vind het leuk om anderen hierbij verder te helpen zodat zij hun onderzoeksvaardigheden kunnen verbeteren.
Ben jij bezig met een sociale studie en loop je vast met je scriptie en/of onderzoeksgerelateerde vakken, heb je moeite om je gedachten en ideeën goed op papier te krijgen, is je motivatie zoek of heb je gewoon baat bij wat begeleiding? Stuur mij dan vooral een berichtje en dan zal ik kijken hoe ik je verder kan helpen.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag -
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. S

  Top begeleidster! Ik heb mijn onderzoek succesvol ingeleverd Else.

  Else voorziet je van goed feedback en kijkt kritisch naar de beoordelingscriteria.
  Duidelijk en heel rustig.

 2. Robin

  Else heeft me goed geholpen door bruikbare en makkelijk invoegbare feedback te geven. Top!

 3. Frank

  De bijles is super goed bevallen. Else reageerde snel en stelde de juiste vragen totdat ze een helder beeld kreeg. Ze was duidelijk en hielp mij goed op weg!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen