Maak kennis met Esther

Universiteit Utrecht

Hallo! Mijn naam is Esther, ik heb veel ervaring met het helpen van scholieren en vind het enorm leuk om hen in te laten zien dat ze vaak meer weten dan ze denken! Door het stellen van de juiste vragen komt de scholier zelf bij het antwoord.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

Van 2014 tot 2018 heb ik de Bachelor Biologie aan de universiteit van Utrecht gevolgd. Dit heb ik met veel plezier gedaan en hierdoor kan ik heel goed helpen bij biologie-vragen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met veel plezier heb ik op de middelbare school Aardrijkskunde gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik ook nog Systeem Aarde 1 gevolgd, waardoor fysische geografie nog vers in het geheugen zit!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met veel plezier heb ik op de middelbare school Geschiedenis gevolgd. In mijn vrije tijd ga ik graag naar musea waar ik mijn geheugen goed kan opfrissen waardoor mijn kennis up-to-date blijft!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Met veel plezier heb ik op de middelbare school Kunstgeschiedenis gevolgd. Ook tijdens mijn studie heb ik nog het vak Panorama van de Kunst gevolgd waarbij alle kunststromingen werden behandeld. Hierdoor weet ik vandaag de dag nog veel over kunst!

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Hier heb ik al ervaring mee bij Boswell Beta (bowell-beta.nl), tijdens studielab uren help ik met het beantwoorden van vragen voor alle beta vakken (wis, schei, nat, bio)

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Hier heb ik al ervaring mee bij Boswell Beta(bowell-beta.nl), tijdens studielab uren help ik met het beantwoorden van vragen voor alle beta vakken (wis, schei, nat, bio)

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Met veel plezier heb ik op de middelbare school Kunst Beeldende Vorming gevolgd. Ook tijdens mijn studie heb ik nog het vak Panorama van de Kunst gevolgd waarbij alle kunststromingen werden behandeld. Hierdoor weet ik vandaag de dag nog veel over kunst!

Over Esther

Op de middelbare school uitte mijn brede interesse in vele vakken zich in mijn keuze voor niet 2, maar 3 profielen: Natuur & Gezondheid, Natuur & Techniek en Cultuur & Maatschappij. Daarna moest ik toch een keuze maken voor universitaire opleiding. Ik liet me leiden door mijn passie en fascinatie voor de natuur en koos voor biologie. In 2018 ben ik afgestudeerd als BSc Biologie aan de Universiteit van Utrecht en momenteel ben ik bezig met een master MSc Sustainable Development. Ervaring in het geven van bijles heb ik vooral opgedaan bij het Boswell-Beta instituut (http://www.boswell-beta.nl/). Daar ben ik als assistent Biologie werkzaam en in de zomermaanden ook werkzaam bij Studielab, waar ik vragen beantwoord over alle betavakken (wiskunde A, B en C, scheikunde, natuurkunde en biologie). Ik ben geduldig en vind het leuk om mensen te helpen!

Informatie
 • Uurtarief: 27.50
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 17:00
Woensdag 06:00 - 18:00
Donderdag 06:00 - 12:00
Vrijdag 06:00 - 15:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Bas

  Esther heeft mij met mijn tentamen evolutie voor mijn master biologie goed kunnen helpen. Ze is geduldig en geeft positieve feedback. Het was een fijne bijles doordat Esther goed luistert en jou het probleem laat beschrijven en ontdekken. Daardoor kreeg ik meer inzicht in waar ik aan moest werken en daarbij heeft zij goed geholpen. Het tentamen is gehaald mede door de bijles! Fijn dus.

 2. Wesley

  Mijn zoon liep achter in de stof. Hier helpt Esther hem heel goed bij. Esther heeft hem gemotiveerd en brengt zijn kennis weer op de rit. Ik zie dat zijn resultaten omhoog gaan. Aangezien hij er zoveel aan heeft gehad, ben ik zeer tevreden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen