Maak kennis met Evita

Radboud Universiteit Nijmegen

Heey, mijn naam is Evita en ik heb 4 jaar ervaring met bijles geven en huiswerkbegeleiding. Als je opzoek bent naar bijles waarin jouw leerbehoeftes en leermethoden, geduld en een gezellige sfeer centraal staan, stuur me dan een berichtje! Ik ben een sociale, vrolijke en geduldige tutor. Het doel van de bijlessen is dat je uiteindelijk geen bijles meer nodig hebt. De bijlessen tackelen daarom ook niet alleen de stof, maar zo nodig ook leermethodes en planningen. Alles om er voor te zorgen dat je het uiteindelijk weer zonder begeleiding kunt!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Biologie is als geneeskundestudent vanzelfsprekend mijn lievelingsvak! Bij voorkeur behandel ik eerst de theorie die ik zo nodig verhelder door middel van tekeningen. Daarna tackelen we reproductievragen, toepassingsvragen en inzichtvragen om je zo goed mogelijk op de toetsen voor te bereiden. Hoe de lessen precies worden ingevuld hangt natuurlijk af van jouw leerbehoeften en leermethoden.
niveaus: vmbo, havo, vwo, mbo (alle klassenlagen)

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een stapelvak. Als je moeite hebt met het niveau van de stof, dan ligt dat vaak aan een instabiele basis. Daarom is het belangrijk om zo nodig ook in oudere lesstof op zoek te gaan naar valkuilen. Verder staat de toetsstof natuurlijk centraal. Ik heb heel erg veel geduld en zal je de stof net zo vaak uitleggen als nodig.
niveau: vmbo, havo (klas 1-4), vwo (klas 1-3)

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb veel geduld en zal de stof zo vaak uitleggen als nodig! Door samen opgaven te maken kunnen we opzoek gaan naar de valkuilen om die vervolgens te tackelen.

Over Evita

Ik ben 21 jaar en heb de bachelor Geneeskunde afgerond aan de Radboud Universiteit. Momenteel zit ik in mijn wachttijd voor de coschappen. Ik heb vier jaar bijleservaring in o.a. biologie, rekenen en wiskunde en doe dit met erg veel plezier. Naast bijlessen, heb ik ook huiswerkbegeleiding gegeven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen, te schilderen en om te lezen. Ook sta ik graag de hele avond in de keuken om vervolgens samen met vrienden te eten.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 9 beoordelingen

 1. Sara

  Uitstekende bijles docent en weet ook heel veel van het vak biologie. Door haar bijles had ik ook een 10 gekregen op het vak Biologie waarmee ik ook heel erg dankbaar ben.

 2. Sara

  Evita heeft mijn zoon super fijne geholpen naar het eind examen toe. Ze legt alles rustig uit en is zeer geduldig en aardig. Haar bijles zijn zeker effectief!

 3. Maartje

  Evita, geeft superfijn bijles. Ze bespreekt de mogelijkheden vooraf, waardoor je goed en duidelijk de stof kan doornemen. Ook legt ze veel uit met behulp van plaatjes/voorbeelden en door het herhalen van de stof is het voor mij ook gelijk heel duidelijk!

 4. Maartje

  Evita heeft mij super goed geholpen met anatomie. Ze legde de stof (soms) op verschillende manieren uit, en nam echt de tijd wat ik heel erg fijn vond! Ik zou Evita zeker aanraden.

 5. Merlien

  Evita heeft mijn zoon fijn geholpen naar het eind examen toe. Ze legt alles rustig uit en is zeer geduldig, aldus mijn zoon.

 6. Do

  Ondanks mijn dochters over het algemeen weinig motivatie hebben om te leren voor Wiskunde, heeft Evita ze toch zover gekregen. We zijn erg blij met deze ervaring, aangezien een van onze dochters zelfs haar eerste voldoende heeft gehaald. Ik kan Evita echt aanraden!

 7. Oxana

  Goede uitleg en rustige manier van lesgeven!

 8. Fleur

  De bijles van Evita is erg fijn. Ze overlegd namelijk met je wat de beste en handigste manier voor jou is om de stof eigen te maken. Ook praat ze rustig en duidelijk en ze maakt vaak tekeningen bij de theorie om het beter te begrijpen. Voor mijn gevoel heeft haar bijles zeker geholpen!

 9. Juliette

  Evita geeft super fijne uitleg! Ze praat rustig wat fijn is, heeft veel kennis dus kan op veel vragen antwoord geven, heeft geen probleem om dingen meerdere keren uit te leggen en geeft veel voorbeeldjes/ tekeningen om de uitleg te verduidelijken.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen