Maak kennis met Evita

Radboud Universiteit Nijmegen

Heey! Mijn naam is Evita en ik heb 3 jaar ervaring met bijles geven en huiswerkbegeleiding. Als je opzoek bent naar bijles waarin jouw leerbehoeftes en leermethoden, geduld en een gezellige sfeer centraal staan, stuur me dan een berichtje! Ik ben een sociale, vrolijke en geduldige tutor. Het doel van de bijlessen is natuurlijk dat je uiteindelijk geen bijles meer nodig hebt. De bijlessen tackelen daarom ook niet alleen de stof, maar zo nodig ook leermethodes en planningen. Alles om er voor te zorgen dat je het uiteindelijk weer zonder begeleiding kunt!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Biologie is als geneeskundestudent vanzelfsprekend mijn lievelingsvak! Bij voorkeur behandel ik eerst de theorie die ik zo nodig verhelder door middel van tekeningen. Daarna tackelen we reproductievragen, toepassingsvragen en inzichtvragen om je zo goed mogelijk op de toetsen voor te bereiden. Hoe de lessen precies worden ingevuld hangt natuurlijk af van jouw leerbehoeften en leermethoden.
niveaus: vmbo, havo, vwo, mbo (alle klassenlagen)

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een stapelvak. Als je moeite hebt met het niveau van de stof, dan ligt dat vaak aan een instabiele basis. Daarom is het belangrijk om zo nodig ook in oudere lesstof op zoek te gaan naar valkuilen. Verder staat de toetsstof natuurlijk centraal. Ik heb heel erg veel geduld en zal je de stof net zo vaak uitleggen als nodig.
niveau: vmbo, havo (klas 1-4), vwo (klas 1-3)

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb veel geduld en zal de stof zo vaak uitleggen als nodig! Door samen opgaven te maken kunnen we opzoek gaan naar de valkuilen om die vervolgens te tackelen.

Over Evita

Ik studeer met veel plezier geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Verder houd ik van hardlopen, muziek en lezen. Ik heb drie jaar bijleservaring in o.a. biologie en wiskunde. Daarnaast heb ik ook één jaar huiswerkbegeleiding gegeven.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Do

  Ondanks mijn dochters over het algemeen weinig motivatie hebben om te leren voor Wiskunde, heeft Evita ze toch zover gekregen. We zijn erg blij met deze ervaring, aangezien een van onze dochters zelfs haar eerste voldoende heeft gehaald. Ik kan Evita echt aanraden!

 2. Oxana

  Goede uitleg en rustige manier van lesgeven!

 3. Fleur

  De bijles van Evita is erg fijn. Ze overlegd namelijk met je wat de beste en handigste manier voor jou is om de stof eigen te maken. Ook praat ze rustig en duidelijk en ze maakt vaak tekeningen bij de theorie om het beter te begrijpen. Voor mijn gevoel heeft haar bijles zeker geholpen!

 4. Juliette

  Evita geeft super fijne uitleg! Ze praat rustig wat fijn is, heeft veel kennis dus kan op veel vragen antwoord geven, heeft geen probleem om dingen meerdere keren uit te leggen en geeft veel voorbeeldjes/ tekeningen om de uitleg te verduidelijken.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen