Maak kennis met Evita

Radboud Universiteit Nijmegen

Heey, mijn naam is Evita en ik ben 18 jaar. Ik ben een spontane en gemotiveerde eerstejaars Geneeskundestudent. Met mijn brede ervaring in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding ben ik staat om jou goed te helpen. Het doel van de bijlessen is natuurlijk dat je uiteindelijk geen bijles meer nodig heb. Mijn bijlessen tackelen dan ook niet alleen de stof, maar zo nodig ook leermethodes en planningen. Alles om er voor te zorgen dat je het uiteindelijk weer zonder begeleiding kunt!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Duits is een van mijn betere vakken. Ik besteed veel aandacht aan grammatica en leestechnieken. Dit is belangrijk om goede cijfers te kunnen halen. Uitspraak vind ik echter ook ontzettend belangrijk. De leerling moet zijn Duits namelijk in het dagelijks leven ook kunnen gebruiken. Als een leerling moeite heeft met woordjes leren is het vooral zoeken naar de juiste leermethode. Deze methode kan voor iedere leerling gevonden worden!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Bij biologie is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van de samenwerkende mechanismen. Het doel van de mechanismen moet duidelijk zijn. Als de leerling dit overzicht eenmaal zelf kan schetsen kan je dieper op de stof zelf ingaan. Door deze methode is er een overzicht en is de leerling beter in staat om toepassingsvragen en inzichtvragen te maken.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een stapelvak. Als een leerling moeite heeft met het niveau van de stof dan ligt dat vaak aan een slechte basis. Daarom is het belangrijk om uit te zoeken wat nou echt het probleem is. Bij wiskunde is het belangrijk dat het kwartje valt en er veel geoefend wordt.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Leestechnieken en grammatica is natuurlijk erg belangrijk voor de cijfers. Echter is uitspraak ook cruciaal om Engels in het dagelijks leven goed te kunnen gebruiken. Daarom leg ik graag de nadruk op alle drie. Als een leerling moeite heeft met woordjes leren is het vooral zoeken naar de juiste leermethode. Deze methode kan voor iedere leerling gevonden worden!

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een stapelvak. Als een leerling moeite heeft met het niveau van de stof dan ligt dat vaak aan een slechte basis. Daarom is het belangrijk om uit te zoeken wat nou echt het probleem is. Bij wiskunde is het belangrijk dat het kwartje valt en er veel geoefend wordt.

Over Evita

Ik zit in mijn eerste jaar van Geneeskunde en studeer aan de Radboud Universiteit.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Do

  Ondanks mijn dochters over het algemeen weinig motivatie hebben om te leren voor Wiskunde, heeft Evita ze toch zover gekregen. We zijn erg blij met deze ervaring, aangezien een van onze dochters zelfs haar eerste voldoende heeft gehaald. Ik kan Evita echt aanraden!

 2. Oxana

  Goede uitleg en rustige manier van lesgeven!

 3. Fleur

  De bijles van Evita is erg fijn. Ze overlegd namelijk met je wat de beste en handigste manier voor jou is om de stof eigen te maken. Ook praat ze rustig en duidelijk en ze maakt vaak tekeningen bij de theorie om het beter te begrijpen. Voor mijn gevoel heeft haar bijles zeker geholpen!

 4. Juliette

  Evita geeft super fijne uitleg! Ze praat rustig wat fijn is, heeft veel kennis dus kan op veel vragen antwoord geven, heeft geen probleem om dingen meerdere keren uit te leggen en geeft veel voorbeeldjes/ tekeningen om de uitleg te verduidelijken.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen