Maak kennis met Femke

Radboud Universiteit Nijmegen

De stof bekijken vanuit het perspectief van tentamenvragen in combinatie met algemeen begrip van het vak is hoe ik graag jou wil helpen met je vakken naar keuze.

Vakken

WO
Cijfer: 9

Bij dit vak is een overzicht van alle rechtsgebieden van belang. Tijdens mijn bachelor zijn al deze rechtsgebieden behandeld.

WO
Cijfer: 8.5

Dit vak is omvangrijk maar een goede en belangrijke basis voor de rest van je studie. Het is dus van belang om er goed begrip van te hebben. Staats- en bestuursrecht was mijn favoriete vak in de propedeuse en ik volg de Staats- en bestuursrecht master specialisatie.

WO
Cijfer: 7

Bij dit vak moet je de terminologie goed leren, daar wil ik je graag mee helpen door veel te oefenen met tentamenvragen.

WO
Cijfer: 8

Bestuurs(proces)recht II bestaat voornamelijk uit schema's en lijstjes. Ik wil je helpen die schema's te formuleren en toe te passen.

WO
Cijfer: 9

Staatsrecht is een mondeling en dus is het belangrijk dat je je antwoorden als verhalen kan formuleren. Hiermee kan ik je helpen. Aan de hand van mogelijke tentamenvragen kunnen we de stof behandelen.

WO
Cijfer: 8

Filosofische redeneringen zijn bij dit vak de sleutel tot een goed cijfer. Ik kan je helpen dat te formuleren in tentamenvragen. Daarnaast kunnen we samen de stof behandelen van het vak.

WO
Cijfer: 9

Het kunnen vinden van het juiste wetsartikel in combinatie met een beetje jurisprudentie zorgt ervoor dat je dit tentamen haalt, Ik kan je helpen de juiste systematiek te vinden.

Over Femke

Mijn naam is Femke, 21 jaar en ik ben masterstudent aan de Radboud Universiteit in de specialisatie Staats- en Bestuursrecht. Mijn bachelor heb ik in drie jaar afgerond in combinatie met het honoursprogramma van de rechtenfaculteit.

Ik heb ervaring met het geven van bijles aan verschillende studenten. Het is mijn doel om het vak waar jij moeite mee hebt voor jou begrijpelijk en hanteerbaar te maken, met oog op het tentamen. Ik geef bijles in de vakken waar ik een passie voor voel die ik graag met je wil delen!

Informatie
 • Uurtarief: 18.70
Maandag -
Dinsdag 17:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 14:00
Donderdag -
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 7 beoordelingen

 1. Juliëtte

  Enorm fijne bijles gehad met twee personen. Samen tentamens gemaakt met fijne uitleg erbij.

 2. Rashida

  Femke heeft mij geholpen met de voorbereiding voor mijn tentamen Burgerlijk Procesrecht. Ze legt erg goed uit en heeft heel helder welke aspecten meer aandacht verdienen dan de andere onderdelen. Ik vond de samenwerking erg prettig. Zeker aan te raden.

 3. Marre

  Femke heeft mij goed geholpen met het voorbereiden van het tentamen Bestuurs(proces)recht 1. Door een oefententamen met haar te bespreken, wist ik goed op welke onderwerpen ik nog moest oefenen.

 4. Anika

  super aardig meid! les duurde iets langer dan gepland was, maar dat vond ze geen probleem. Femke kon mijn vragen goed beantwoorden en ik heb veel gehad aan de bijles. Ik zou bijles van Femke dan ook zeker aanbevelen!

 5. Kevin

  Femke heeft mij op een betrokken en resultaatgerichte manier geholpen met mijn tentamenvoorbereiding. Zeer aan te raden!

 6. Diana

  Femke heeft mij heel goed begeleid en geholpen bij het schrijven van mijn essay voor het vak bestuurs(proces)recht I.

 7. Omar

  Ik heb met Femke geoefend voor het tentamen en dit ging uitstekend. Zeer tevreden 🙂 !

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen