Bijles van Gabriel

Maak kennis met Gabriel

Vrije Universiteit Amsterdam

Beste studenten,
Ik ben op het moment in de afrondende fase van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en ik hoop jullie de hulp te bieden om jullie klaar klaar te stomen voor het tentamen.
Stuur mij gerust een berichtje, zodat we verder kunnen praten over een plan van aanpak voor het vak waar jullie hulp voor nodig hebben.

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 7.5

We zullen stap voor stap de verschillende aspecten van het verbintenissenrecht doorlopen, zodat je na de bijles gestructureerd te werk kan gaan zonder fouten te maken. Ik kan helpen bij werkgroepopdrachten en het voorbereiden van tentamens, door middel van stappenplannen, samenvattingen en schema's.

WO
Cijfer: 8.4

Voor dit vak is het voornamelijk verbanden leggen tussen rechtsfilosofen en verschillende situaties onderscheiden.
Door middel van hele handige schema's die ik heb gemaakt en samenvattingen lopen wij stap voor stap door de stof heen en zorgen wij samen dat jij een goed cijfer haalt.
Ik kan helpen bij werkgroepopdrachten en het voorbereiden van tentamens, door middel van stappenplannen, samenvattingen en schema's

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Om de jaren na je eerste studiejaar goed te presteren heb je een goede basiskennis van het recht nodig. Waarom is er recht? Wat voor soorten recht bestaan er? Dit soort vragen komen aan de orde gedurende dit vak. Inmiddels heb ik deze kennis en hoop ik je er mee te kunnen helpen indien er moeilijkheden of vragen over deze materie zijn.
Ik kan helpen bij werkgroepopdrachten en het voorbereiden van tentamens, door middel van stappenplannen, samenvattingen en schema's

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Van de eerste klas tot eindexamen Nederlands.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Voornamelijk begeleiden in het lezen van teksten en grammatica op examen niveau.

Over Gabriel

Op de best mogelijke manier wil ik jou proberen te helpen door rustig de stof te doorlopen en het stap voor stap uit te leggen zodat jij uiteindelijk zelf tot een goed onderbouwd antwoord kan komen.
Op het moment ben ik werkstudent bij een financieel PR bureau in Amsterdam. Daarnaast zit ik in het bestuur van een stichting voor een jaarlijkse juristen bedrijvendag en ben ik juridisch adviseur bij Stichting Rechtswinkel Amsterdam.
Ik streef ik ernaar om met mijn studenten van StudentvoorStudent een mooi resultaat te behalen en de juiste hulp te bieden. Elke student heeft andere begeleiding nodig, dus stuur mij een berichtje en zo zullen wij samen een plan van aanpak opstellen.

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 13:00
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 17:00 - 20:00
Zondag 12:00 - 18:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Gabriel heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen