Maak kennis met Guyon

Avans Hogeschool

Veel leerlingen struikelen over vakken als wiskunde en bedrijfseconomie. Met mijn nu 3 jarige ervaring met deze vakken kan ik leerlingen hierbij helpen. Ik omschrijf mezelf als een erg empathisch, geduldig persoon die graag anderen helpt. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen zich prettig voelen wanneer ik ze bijles geef en dat niet bang hoeven te zijn om veel vragen te stellen. Ik zal het beste halen wat er in een leerling zit, om zo het beste resultaat te behalen.

Vakken

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.1

Dit vak is voor veel leerlingen erg zwaar, daarom is een rustige en duidelijke 1 op 1 uitleg ideaal voor hen. Het is belangrijk om bij dit vak alles zo simpel mogelijk te houden.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Formules en hoe je ze moet gebruiken is een groot struikelbok voor vele leerlingen. Hierbij is het belangrijk om een zo eenvoudig mogelijke uitleg te geven hou deze precies werken.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb dit vak 3 jaar gehad op havo. Op havo hielp ik vaak mensen al met dit vak omdat dit vak erg lastig voor veel mensen. Ik leg altijd zo duidelijk en simpel mogelijk uit waarom je bepaalde dingen moet doen bij natuurkunde. Het is namelijk vooral een verhaal vertalen in formules en vervolgens een antwoord uitwerken.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.8

Ik kan dit vak vol passie uitleggen. Ik vind het mooi hoe aspecten van dit vak met elkaar samenhangen en vind het ook leuk om dit uit te leggen aan anderen. Wat bijvoorbeeld een verschil is tussen linkse en rechtse partijen.

HBO
Cijfer: 7

Kan de lastige aspecten simpel uitleggen

HBO
Cijfer: 9

Lastige aspecten simpel uitleggen

Over Guyon

Wat ik het belangrijkste vind, is dat een leerling een goed resultaat haalt op de komende toets. Ik zal dit mogelijk maken door zo grondig mogelijk door de stof heen te gaan en te testen wat de leerling wel en niet snapt zodat er zo efficiƫnt mogelijk gewerkt wordt. Ook is het belangrijk dat de leerling op mij kan rekenen wanneer hij/zij mij nodig heeft en om afspraken na te komen. Met mijn al 3 jarige ervaring in deze vakken herken ik struikelblokken en meest gemaakte fouten in de onderdelen. Met deze kennis zal ik de leerling zo goed mogelijk helpen.

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 10 beoordelingen

 1. Lotte

  Ik heb een paar weken achter elkaar bijles gevolgd bij Guyon. Als voorbereiding op mijn bedrijfseconomie examen. Deze heb ik gelukkig met de juiste hulp en begeleiding gehaald!

 2. Hennie

  Guyon, is betrouwbaar en komt afspraken na. Hij neemt echt de tijd om dingen rustig uit te leggen.

 3. Lennard

  Zeer rustige en duidelijke uitleg. Daarnaast vraagt Guyon relatief weinig per uur, maar zijn de lessen van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader als je het vak bedrijfseconomie onder de knie wilt hebben!

 4. Oliver

  Hele goede ervaring met Guyon. Veel bijles bij hem gekregen en ik was tevreden met ze allemaal. Hij is super vriendelijk en wil niet dat je weg gaat zonder het te snappen. Zeker een aanrader.

 5. E.s

  Last minute bijles bedrijfseconomie gekregen. Erg flexibel en hij weet waar hij het over heeft!

 6. Stef

  Gaf erg goede en duidelijke uitleg bij de problemen die ik had bij het begrijpen van de stof, en was daarbij erg geduldig! Als ik nog eens hulp nodig heb met het vak bedrijfseconomie zou ik zonder twijfel de hulp van Guyon weer inschakelen!

 7. Daniel

  Goeie en rustige uitleg! Ik heb een stuk meer vertrouwen in de toets.

 8. Sem

  Hele goede tutor, door guyon had ik mijn toets goed gemaakt

 9. Noah

  Goede bijles, wil graag helpen en kan rustig en duidelijk uitleggen!

 10. Elyesa

  Guyon is slim, duidelijk en hulpvaardig. Hij heeft goed geholpen met bedrijfseconomie.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen