Ik doe op dit moment onderzoek voor mijn PhD aan de universiteit van Oxford, en geef daarnaast graag bijles aan leerlingen die wat hulp kunnen gebruiken in beta vakken! Daarnaast heb ik ruime ervaring in het schrijven van artikelen en scripties, dus ook met je scriptie of verslag help ik je graag!

I’m currently studying for a PhD in physics at the University of Oxford, and tutor students who could use some help in maths and sciences! Furthermore, I’ve gained a significant amount of experience writing articles and theses, so I’m happy assist if you need some help writing a report or thesis!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Na het VWO heb ik de bachelor Technische Natuurkunde gevolgd aan de TU Eindhoven, en inmiddels ben ik bezig met een PhD in natuurkunde. Het leukst vind ik electromagnetisme, supergeleiders en kernfysica, maar ook de wetten van Newton help ik je graag!

I studied Applied Physics at Eindhoven University and Technology, and went on to study for a PhD in physics at the University of Oxford. My main interests are electromagnetics, superconductors and nuclear physics, but I'm also happy to help you out by explaining Newtons laws!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Scheikunde was een van mijn favoriete vakken op school, vooral de experimenten natuurlijk ;) Daarom heb ik na het VWO de opleiding Scheikundige Technologie gevolgd aan de TU Eindhoven. Ik heb tijdens mijn bachlor veel scheikunde bijles gegeven, en help ook jou nu graag met al je scheikundevragen.

Chemistry was one of my favourite subjects in school, especially the experimental part! My chemistry teacher inspired me to go for a bachelor in Chemical Engineering at Eindhoven University of Technology afterwards. I worked as a chemistry tutor during my bachelor, and I'm happy to use this experience to help you out with all your chemistry questions!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Na het VWO volgde ik voor mijn bachelors (Voortgezette) Calculus, Lineaire Algebra en statistiek. Op de middelbare vond ik meetkunde en stellingen & bewijzen het leukst, maar ik kan je ook helpen met bijvoorbeeld integreren, afgeleides en goniometrie. Ook nu, tijdens mijn PhD, moet ik nog regelmatig functies integreren (dus ja, na de middelbare is wiskunde soms ook echt nuttig ;) ).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Op het VWO vond ik vooral genetica, cellbouw en evolutie erg interessant, maar ik help je ook graag met andere onderwerpen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Aardrijkskunde was een van mijn favoriete vakken op het VWO. Vooral vulkanen, aardbevingen en het alle processen die invloed hebben op het klimaat vond ik enorm indrukwekkend. Ik help je dan ook graag op weg om aardrijkskundige begrippen en processen beter te leren begrijpen, en een mooi cijfer te halen voor je volgende toets of examen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens mijn opleidingen in natuur-, schei- en materiaalkunde heb ik een geruime hoeveelheid onderzoekservaring opgedaan. Dit komt goed van pas bij het geven van bijles in ANW, ik kan je helpen met het opbouwen van onderzoeksvaardigheden, maar weet tegelijkertijd ook hoe dit onderzoek linkt aan maatschappelijke toepassingen en ethiek.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Voor je profielwerkstuk doe je (meestal voor het eerst) echt onderzoek naar een onderwerp dat je interessant vindt (als het goed is ten minste.. ;) ). Ik help je graag met het opstellen van een goede onderzoeksvraag, en het aanbrengen van structuur in je project. Daarnaast help ik ook graag inhoudelijk, mits je profielwerkstuk past binnen een van de vakken waarin ik bijles geef.

WO HBO MBO
Cijfer: 9

Met een 9 voor mijn bachelorthesis, en de Zwitserse equivalent van een 10 (6 uit 6) voor mijn masterthesis, weet ik hoe je een successvolle scriptie schrijft, en waar je precies op moet letten. Ik help je graag door feedback te geven over de structuur van je scriptie, spelling en zinsopbouw, en - afhankelijk van het onderwerp - ook over de inhoud.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Op het VWO vond ik Engels spreken maar niets, en schaamde ik me voor mijn accent. Maar na een (grotendeels engelstalige) master te hebben afgerond aan de technische universiteit van Lausanne, Zwitserland, studeer ik tegenwoordig aan de Universiteit van Oxford. Ik spreek dus al drie jaar dagelijks Engels, zowel in mijn privéleven als op de universiteit. Ik help je dan ook graag op weg als je moeite hebt met Engels, van gramatica tot spreken. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het schrijven van engelstalige verslagen, artikelen en scripties, dus ik ben ook beschikbaar om teksten te proeflezen.

WO HBO MBO
Cijfer: 9

Met een 9 voor mijn bachelorthesis, en de Zwitserse equivalent van een 10 (6 uit 6) voor mijn masterthesis, weet ik hoe je een successvolle scriptie schrijft, en waar je precies op moet letten. Ik help je graag door feedback te geven over de structuur van je scriptie, spelling en zinsopbouw, en - afhankelijk van het onderwerp - ook over de inhoud.

Having been awarded good grades for both my bachelor and masterthesis (9/10 and 6/6), I know what it takes to write a good thesis. I'm happy to provide you with feedback on the structure of your thesis and - depending on the subject - also the contents themselves. Furthermore, I'm happy to proofread and correct your writing.

Over Jarla

Ik ben een enthousiaste natuurkunde PhD studente, en geef in mijn vrije tijd graag bijles. Op dit moment doe ik onderzoek naar een nieuw type zonnecel aan de universiteit van Oxford. Een dubbele bachelor in natuurkunde en scheikundige technologie hebben ervoor gezorgd dat ik een sterke basis heb in zowel natuur-, schei- en wiskunde. Daarnaast ben ik geinteresseerd in aardrijkskunde en biologie, dus ook in deze vakken help ik je graag!
Ik heb als bachelorstudent veel ervaring opgedaan met bijles geven. Tijdens mijn master ben ik daar even mee gestopt, maar nu heb ik weer voldoende tijd over. Ik help je dan ook graag een mooi cijfer te halen voor je volgende toets!

Informatie
  • Uurtarief: 18.70
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Sara

    Ik ben super blij met Jarla, dank je wel Jarla, ik zie dat jij en João echt goed oefenen samen doen!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen