Let op: Jasmijn is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Ik heb inmiddels mijn VWO diploma binnen met een 8 voor Engels en Frans. Bovendien heb ik mijn Engels Cambridge diploma op CPE niveau behaald. Als eerstejaars Liberal Arts and Sciences student ben ik breed ontwikkeld en heb ik universitaire vaardigheden in schrijven en veel ervaring in het studeren van toetsen of tentamens.

Aanbod

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan leerlingen helpen met het uitleggen en oefenen van bijvoorbeeld grammatica en schrijf-, spreek-, en luistervaardigheden. Verder kan ik helpen met goede manieren vinden om te leren en goed voor te bereiden op toetsen. Ik heb mijn Engels Cambridge diploma op CPE niveau behaald, dus ik ben ook bekend met de Cambrdige examenprocedures.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan leerlingen helpen met het uitleggen en oefenen van bijvoorbeeld grammatica en schrijf-, spreek-, en luistervaardigheden. Verder kan ik helpen met goede manieren vinden om voor dit vak te leren en goed voor te bereiden op toetsen.

Over Jasmijn

Op de middelbare school heb ik vier profielen gedaan. Ik heb dus veel ervaring met de vakken en werkwijzen op de middelbare school. Inmiddels zit ik in het eerste jaar van mijn studie en heb ik ook ervaring opgedaan in vaardigheden op universitair niveau. In het verleden heb leerlingen Engelse bijles gegeven. Ik help leerlingen studenten graag met het begrijpen en onthouden van specifieke stof, bijvoorbeeld grammatica of woordenschat, maar ook met vaardigheden zoals manieren om te studeren of plannen.

Informatie
  • Uurtarief: 13.75
Maandag 06:00 - 10:00
Dinsdag 06:00 - 12:00
Woensdag 16:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 22:00
Vrijdag 06:00 - 11:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Galina

    Top! Onze zoon is tevreden en heeft de vragen kunnen stellen die hij had. Hij voelt zich nu zelfverzekerd voor de komende toets! Dankjewel Jasmijn!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen