Maak kennis met Jesse

Wageningen University

Ik ben enthousiast over veel verschillende onderwerpen, zowel binnen mijn studie als op andere vlakken. Een brede interesse in mijn omgeving en de mensen om mij heen en mijn doorzettingsvermogen komen goed van pas bij het geven van bijles!

Aanbod

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Kennis in onder andere reactiekinetiek en -vergelijkingen, chemisch rekenen. Veel chemische vakken tijdens mijn studie, vader is scheikundeleraar en ik heb ook veel van hem geleerd.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Kennis in onder andere micro-, cel- en plantenbiologie. Veel (micro)biologische vakken gevolgd tijdens mijn studie.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Veel praktische Duitskennis. Heb me altijd hard ingezet voor het vak, mooie taal. Met Duitsers samengewoond in Wageningen, in Wenen in het Duits gestudeerd, Duits Olympiade, Goethe-Zertifikat C1.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Veel praktische Engelskennis. Vakken, presentaties, verslagen, tentamens, beleidsdocumenten in het Engels. Internationale studie- en woonomgeving, bestuur internationale studentenvereniging.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Veel praktische Nederlandskennis, moeder is Nederlandslerares, ik ben een beetje een 'grammaticanazi' van huis uit. Goed spellen en formuleren vind ik erg belangrijk.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Heb al eerder bijles gegeven voor dit vak. Ben altijd ge├»nteresseerd geweest in financi├źn, ondernemerschap en marktwerking. Macro- en micro-economie.

Over Jesse

Hoi! Ik ben Jesse, 23 jaar en ik zit in het laatste jaar van mijn master Environmental and Biobased Biotechnology aan Wageningen University. Naast mijn studie ben ik graag bezig met cello spelen, koken, sporten, reizen en dingen met vrienden ondernemen.

Allebei mijn ouders zijn leraar op de middelbare school, dus het onderwijs is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Ik ben behulpzaam, geduldig en enthousiast, en ik vind het erg leuk om met mensen samen te werken. Daarnaast leg ik graag dingen uit over mijn vakgebied, een schoolvak, mijn hobby’s of over wat dan ook.

Ik probeer meerdere soorten uitleg te bieden: als we er op de ene manier niet uitkomen, proberen we een andere manier. Ik lever geen half werk en verwacht hetzelfde van mensen die mij benaderen voor bijles.

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 18:00 - 21:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag 18:00 - 21:00
Donderdag 18:00 - 21:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jesse heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen