Maak kennis met Jesse

Wageningen University

Ik ben enthousiast over veel verschillende onderwerpen, zowel binnen mijn studie als op andere vlakken. Een brede interesse in mijn omgeving en de mensen om mij heen, mijn goede communicatieve vaardigheden en mijn doorzettingsvermogen komen goed van pas bij het geven van bijles!

(Momenteel geef ik alleen onlinebijles i.v.m. Covid-19)

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Kennis in onder andere reactiekinetiek en -vergelijkingen, chemisch rekenen. Veel chemische vakken tijdens mijn studie, vader is scheikundeleraar en ik heb ook veel van hem geleerd. Al eerder bijles gegeven in dit vak.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Kennis in onder andere micro-, cel- en plantenbiologie. Veel (micro)biologische vakken gevolgd tijdens mijn studie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Veel praktische Duitskennis. Heb me altijd hard ingezet voor het vak, mooie taal. Met Duitsers samengewoond in Wageningen, in Wenen in het Duits gestudeerd, Duits Olympiade, Goethe-Zertifikat C1.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Veel praktische Engelskennis. Vakken, presentaties, verslagen, tentamens, beleidsdocumenten in het Engels. Internationale studie- en woonomgeving, bestuur internationale studentenvereniging.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Veel praktische Nederlandskennis, moeder is Nederlandslerares, ik ben een beetje een 'grammaticanazi' van huis uit. Goed spellen en formuleren vind ik erg belangrijk.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Heb al eerder bijles gegeven voor dit vak. Ben altijd geïnteresseerd geweest in financiën, ondernemerschap en marktwerking. Macro- en micro-economie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

In mijn studie ook met aardig wat natuurkunde in aanraking gekomen, al eerder bijles gegeven in dit vak.

Over Jesse

Hoi! Ik ben Jesse, 24 jaar en ik zit in het laatste jaar van mijn master Cellular/Molecular Biotechnology aan Wageningen University. Naast mijn studie ben ik graag bezig met cello spelen, koken, sporten, autorijden, reizen en dingen met vrienden ondernemen.

Allebei mijn ouders zijn leraar op de middelbare school, dus het onderwijs is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Ik ben behulpzaam, geduldig en enthousiast, en ik vind het erg leuk om met mensen samen te werken. Daarnaast leg ik graag dingen uit over mijn vakgebied, een schoolvak, mijn hobby’s of over wat dan ook.

Voordat de bijlesafspraak plaatsvindt zou ik graag wat materiaal van je ontvangen om me zo goed mogelijk voor te bereiden (opdrachten, een hoofdstuk uit een lesboek, specifieke vragen, noem maar op). Tijdens de bijles probeer ik de stof op meerdere manieren uit te leggen: als we er op de ene manier niet uitkomen, proberen we een andere manier. Ik lever geen half werk en verwacht hetzelfde van mensen die mij benaderen voor bijles, samen gaan we voor goede resultaten!

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag 18:00 - 22:00
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag 18:00 - 22:00
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. sandra

  Mijn zoon werd goed geholpen. Jesse zorgt zelf voor een goede voorbereiding als hij weet wat de stof is. Afspraken maken ging gemakkelijk.

 2. Onno

  Jesse heeft het geweldig gedaan! Mijn zoon heeft online via Skype twee uur natuurkunde bijles gehad. Jesse is geduldig en stelt veel vragen. Hierdoor bleef mijn zoon bij de les en heeft nu een goed begrip van de stof. Aanrader dus!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen