Maak kennis met Jorein

other

Met ruim 7 jaar ervaring als bijlesdocent streef ik ernaar leerlingen meer zelfvertrouwen te geven, hun leerplezier te herontdekken en kritisch denken te stimuleren. Mijn enthousiaste, geduldige en heldere manier van lesgeven helpen mij hierbij.

With over 7 years of tutoring experience, my aim is to boost students’ confidence, reignite their joy of learning, and foster critical thinking. My enthusiastic, patient, and clear teaching style supports these goals effectively.

Vakken

HAVO VMBO
Cijfer: 9

Als ervaren bijlesdocent wiskunde ben ik bedreven in het herstellen van zelfvertrouwen en het laten vallen van het 'kwartje' bij leerlingen. Mijn aanpak is helder, overzichtelijk en geduldig. Ik weet dat wiskunde intimiderend kan zijn, en ik ben hier om te bewijzen dat ook jij het kunt begrijpen. Door mijn gestructureerde uitleg raak je niet alleen vertrouwd met de lesstof, maar ontdek je ook het plezier en de logica achter wiskunde. Mijn doel is daarom niet alleen om cijfers te verbeteren, maar ook om jouw zelfvertrouwen te herstellen, zodat je met een positieve instelling de uitdagingen van wiskunde tegemoet kunt treden. Zullen we?

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Als bekwame bijlesdocent Nederlands richt ik me op essentiële vaardigheden zoals begrijpend lezen, spelling en grammatica. Mijn aanpak is onder andere gericht op het ontwikkelen van effectieve leesstrategieën, waardoor je niet alleen de tekst begrijpt, maar ook de diepere betekenis kunt ontcijferen. Met mijn expertise in spelling en grammatica bied ik duidelijke uitleg en praktische oefeningen om fouten te minimaliseren. Mijn doel is om niet alleen de prestaties te verbeteren, maar ook zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je met vertrouwen de uitdagingen van de Nederlandse taal kunt aangaan.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Met een bachelor in het Engels en een master van een Britse universiteit heb ik uitgebreide ervaring in het vak Engels. Mijn beheersing op C2-niveau van de IELTS-test garandeert een diepgaand inzicht in de taal. Als bijlesdocent ben ik in staat helder de grammaticaregels uit te leggen, te helpen met uitspraak, woordenschatuitbreiding en het voeren van vloeiende conversaties. Mijn passie voor de Engelse taal komt tot uiting in interactieve lessen die niet alleen de taalvaardigheid versterken, maar ook cultureel begrip bevorderen. Mijn doel is om Engels als een levenslange vaardigheid te benaderen, die jou kan helpen je in het buitenland te navigeren.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Door een jaar werkervaring in Parijs heb ik mijn Franse taalvaardigheid verfijnd, wat mij tot een bekwame bijlesdocent Frans maakt. Mijn ervaring stelt me in staat niet alleen helder de grammaticaregels uit te leggen, maar ook effectieve strategieën te bieden voor de verbetering van je uitspraak en de verrijking van je woordenschat. Als enthousiaste gesprekspartner help ik bij het ontwikkelen van vlotheid en zelfvertrouwen in conversaties. Mijn doel is niet alleen om de taaltechnische aspecten te versterken, maar ook om een dieper begrip van de Franse cultuur te bevorderen. Met een persoonlijke aanpak maak ik het leren van Frans niet alleen effectief, maar ook boeiend en plezierig. À bientôt!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Met een passie voor geschiedenis bied ik niet alleen hulp bij het structureren van informatie, maar stimuleer ik ook het ontwikkelen van kritisch denken bij leerlingen. Mijn doel is niet alleen om leerlingen feiten te laten onthouden, maar om ook om hen de historische gebeurtenissen te begrijpen en met elkaar te verbinden. Door samen de verhalen achter de feiten te verkennen, wil ik leerlingen helpen de wereld om zich heen beter te begrijpen. En laten we eerlijk zijn, geschiedenis zit vol intrigerende verhalen en bizarre wendingen die het vak levendig maken. Samen gaan we op ontdekkingsreis door het verleden en maken we geschiedenis leuk en boeiend!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Met een bachelor in politieke filosofie en een master in internationale betrekkingen bied ik diepgaande expertise in maatschappijwetenschappen. Mijn academische achtergrond verschaft inzicht in politieke structuren en mondiale dynamieken, wat van cruciaal belang is voor het vak. Ik ben uitgerust om helder en boeiend de stof over te brengen. Belangrijker nog is mijn vermogen om leerlingen te stimuleren tot kritisch denken en het begrijpen van de bredere maatschappelijke context. In maatschappijwetenschappen is het niet alleen leren van feiten, maar ook het ontwikkelen van analytische vaardigheden. Ik ben toegewijd aan het helpen van leerlingen bij het vormen van een goed doordacht en kritisch perspectief op maatschappelijke kwesties.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Met mijn bachelor in politieke filosofie breng ik diepgaand inzicht in het vak filosofie. Dit stelt me in staat complexe concepten duidelijk en boeiend over te brengen. Mijn achtergrond biedt niet alleen een stevige basis voor het begrijpen van filosofische theorieën, maar ook voor het kritisch analyseren van ideeën. Mijn doel is om een omgeving te creëren waarin filosofie niet alleen een academisch vak is, maar ook een fascinerende ontdekkingstocht van onszelf en de wereld om ons heen.

WO HBO MBO
Cijfer: 9

Als scriptiehulp bied ik begeleiding aan studenten bij het maken van een doeltreffende planning, het structureren van de onderzoeksvraag in deelvragen, het opzetten van hoofdstukken, en het zoeken naar relevante literatuur voor het literatuuronderzoek. Daarnaast kan ik een nauwkeurige spelling- en grammaticacontrole uitvoeren. Met cum laude afgeronde bachelor- en masterscripties, respectievelijk over de soevereine biopolitiek achter humanitaire interventies en de invloed van Covid-19 op EU-strategieën rondom kinderrechten, ben ik toegewijd aan het delen van mijn ervaring en tips met aspirant-scriptieschrijvers.

Over Jorein

Met een academische achtergrond in politieke filosofie en internationale betrekkingen, en meer dan 7 jaar ervaring als bijlesdocent, waarvan 2 als eindexamentrainer bij een gerenommeerd bijlesinstituut, bied ik rijke en gepersonaliseerde begeleiding aan leerlingen. Mijn doel is niet alleen het vergroten van zelfvertrouwen, maar ook het herontdekken van leerplezier en het stimuleren van kritisch denken. Door gestructureerde uitleg en geduldige ondersteuning help ik leerlingen op een manier die bij hen past, en introduceer ik diverse leerstrategieën om de lesstof optimaal te beheersen. Tenslotte heb ik ervaring met het begeleiden van neurodivergente leerlingen (autisme, AD(H)D, hoogbegaafdheid).

With an academic background in political philosophy and international relations, and over 7 years of tutoring experience, including 2 years as an exam trainer at a renowned tutoring institute, I offer comprehensive and personalized guidance to students. My goal is not only to boost confidence but also to rediscover the joy of learning and foster critical thinking. Through structured explanations and patient support, I assist students in a manner tailored to their needs, introducing various learning strategies for optimal mastery of the material. Additionally, I have experience guiding neurodivergent students (autism, AD(H)D, giftedness).

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 13:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag 09:00 - 12:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jorein heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen