Maak kennis met Jules

Tilburg University

Master student in Marketing Management en tevens als freelancer actief voor marketing opdrachten gericht op het MKB. Met deze combinatie kan ik een gepaste en (vooral) praktijkgerichte bijles geven waardoor de kern van de stof een stuk beter verteerbaar en leuker (!) wordt.

Vakken

HBO
Cijfer: 8

"The marketing strategy lays out target markets and the value proposition that will be offered based on an analysis of the best market opportunities." (Philip Kotler & Kevin Keller). In andere woorden: hoe ga jij zo strategisch mogelijk jouw bedrijf positioneren met een unieke waardepropositie, rekening houdende met de huidige staat van de markt? Een uitdagend vak, en zeker slim om samen naar te kijken voor het tentamen!

HAVO
Cijfer: 9

Door mijn tweetaligheid kan ik middelbare scholieren (eventueel ook business studies HBO) helpen om hun Frans te verbeteren binnen no-time. Als je moeite hebt met de uitspraak, de zinsopbouw, de woordjes onthouden e.d., kan ik je klaarstomen voor het examen.

HBO
Cijfer: 8

Een vak dat uiteraard met de dag belangrijker wordt door de digitalisering van het marketing beroep. Aangezien ik als ondernemer ook actief ben als online marketeer, kan ik je flink wat voorbeelden bieden die de stof een stuk begrijpelijker zullen maken en jou een USP (unique selling point :)) geven voor het tentamen.

HBO
Cijfer: 7.4

Voor de commerciële studenten kan ik hulp bieden om het scriptietraject een stuk makkelijker te maken. Dit kan dmv:
- Over een de gehele scriptieperiode op afgesproken data de scriptie doornemen en begeleiding bieden voor marketing en business-gerelateerde onderzoeken.
- Advies over strategische modellen
- Spelling/zinsopbouw/grammatica check

Over Jules

Sinds mijn professionele samenwerking met artiesten als Drake en Snoop Dogg, heb ik veel praktijkervaring op kunnen doen het afgelopen jaar. Heb ik je aandacht ? Mooi. Doordat ik mijzelf als persoon associeer met (ieder zijn eigen smaak) populaire artiesten, heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar meer. Helaas heb ik deze unieke werkervaring (nog) niet opgedaan, maar dit is een typisch voorbeeld van hoe consumenten gedrag te werk gaat. Ik associeer mijzelf met jouw favoriete rapper, en jij bent ineens benieuwd naar mijn persoon. Ik ben gedreven om concepten in Consumer Behavior en Marketing op een unieke en verfrissende manier uit te leggen als jouw bijlesdocent/scriptiehulp. Middelbare scholieren kunnen daarnaast ook een leuk woordje frans met mij oefenen, aangezien ik tweetalig ben opgevoed.

Informatie
 • Uurtarief: 24.97
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Donné

  Na het niet behalen van mijn eerste kans heb ik de hulp van Jules ingeschakeld. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Hij heeft mijn verslag inhoudelijk beoordeeld en de feedback van mijn docenten daarin meegenomen. Na zijn eerste feedback sessie werd het voor mij ook helderder waar het aan ontbrak in mijn verslag. Ik had daardoor al gauw door dat Jules weet waarover hij praat. Eventuele vragen die ik had werden door hem goed uitgelegd. Hij heeft een fijne manier van werken Ik ben hem dan ook erg dankbaar dat ik dankzij hem mijn verslag naar een hoger niveau heb weten te brengen.
  Jules bedankt!

 2. Izudin

  Jules neemt de tijd voor je en heeft een professioneel aanpak. Denkt altijd mee en komt goed voorbereid naar de bijles. De communicatie verliep goed en de feedback was duidelijk. Het was heel fijn om bijles van hem te krijgen.

 3. Coen

  Jules heb ik ervaren als een zeer prettiger begeleider binnen mijn scriptie fase. Met zijn heldere uitleg en uitgebreide toelichting heeft hij mijn scriptie naar een veel hoger niveau gebracht.

 4. Riyanka

  Ik ben erg enthousiast over de scriptiehulp van Jules. Wanneer ik een onderdeel naar Jules toestuurde, kreeg ik het diezelfde dag terug inclusief feedback. Daarna namen we het samen door waardoor ik echt geholpen ben om mijn scriptie beter te begrijpen. Jules is rustig, flexibel en zeer begripvol.

 5. Sade

  Super fijne hulp gehad! Jules weet waar hij het over heeft en neemt echt de tijd voor je. Als je ergens op het gebied van marketing tegen aanloopt, kies dan zeker voor de bijles van Jules.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen