Maak kennis met Kasper

Universiteit Twente

hey, ik ben Kasper. Ik heb 2 jaar geleden mijn VWO afgemaakt en studeer nu mechanical engineering aan zowel UTwente als VU Amsterdam. Ik houd van gamen, films en series, spelen op de basgitaar en piano en Donald Duckies lezen. Laat mij je helpen de logica achter je vakken te ontrafelen!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Het leukste binnen Nederlands heb ik altijd zelf schrijven gevonden, je creativiteit de vrije loop laten gaan. Lezen heb ik zoals velen lang stom gevonden, maar vreemdgenoeg vond ik de leukste opdrachten juist boekopdrachten. De vrijheid die je hebt binnen de opdracht vond ik altijd fantastisch.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik was al vanaf jongs af aan bezig met Engels, als klein jochie videos kijken op Youtube tot woorden leren binnen games en Engels praten tegen mijn ouders wanneer ik maar kon. Door veel oefening krijg je echt een gevoel voor Engels, net zoals Nederlands dus eigenlijk. Het leuke aan Engels is dat het internationaal is en je met zoveel meer mensen kunt communiceren en zoveel meer uit het internet kunt krijgen als je het goed beheerst. Heb je moeite met de woordjes stampen en grammatica begrijpen, dan help ik je maar al te graag met de logica begrijpen en handige ezelsbruggetjes.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Latijn en Grieks worden vaak gedoopt als een paar van de lastigste vakken op de middelbare school, ik denk dat ik spreek voor ieder die zo'n vak heeft gedaan, als ik zeg dat we er allemaal wel last van hebben gehad. Zinnen langer dan een alinea, woorden die van zichzelf al puzzels mogen heten. Laat mij je helpen de logica te vinden binnen deze woorden, zinnen en teksten.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een van de redenen waarom ik heb gekozen voor de studie die ik nu doe, niet per se omdat ik het leuk vond, want wie vindt dat nou? Maar omdat het toch altijd logisch is, de truc is altijd die logica te snappen, dit is in het begin lastig, maar je wordt er met oefening beter in. Ook hoor je vaak dat mensen denken dat je het nooit nodig gaat hebben in de echte wereld, helemaal waar, maar zo ver zijn we nog niet. Tot die tijd sleep ik je er graag doorheen, ik zal je proberen het interessante en leuke te laten vinden in de logica en consistentie van Wiskunde.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Natuurkunde is de voornaamste reden dat ik mijn studie heb gekozen. Weten hoe de wereld, het universum en de kleinste deeltjes echt werken heeft mij altijd geinteresseerd. Ik help je maar al te graag met alle onderwerpen, van elektriciteit tot quantum fysica tot krachten. Ik zal je proberen de logica te laten vinden, want deze is er altijd, hoe lastig het ook is soms.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik denk dat we er allemaal wel over eens zijn dat er meer practica moeten plaatsvinden in scheikunde lessen. Al die theorie, van zuren en basen, koolstofketens, molverhoudingen, wie vindt dat nou interessant? De nare realiteit is dat die practica altijd gebasseerd zijn op die theorie. theorie en praktijk gaan natuurlijk altijd hand in hand, als ik je kan helpen de theorie te verzachten, kun jij voortaan gewoon zonder problemen genieten van de practica.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

kon er ook nog wel bij. Gelukkig is wiskunde aan het einde van de dag altijd compleet logisch, die logica snappen is helaas altijd de uitdaging. Heb jij dezelfde fout gemaakt en ook wiskunde D erbij genomen, laat mij je dan helpen die pijn te verzachten door mijn logica aan jou over te brengen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

NLT is een combinatie van biologie, natuurkunde en wiskunde. De interdiciplinaire aard van dit vak kan voor veel mensen een flinke uitdaging zijn. De biologische kant van het vak bijvoorbeeld, is natuurlijk extra lastig voor mensen zonder biologie, de wiskundige kant lastiger voor mensen die geen natuurtalent zijn daarin. Laat mij je helpen de links te leggen tussen de vakgebieden en je stapvoets begeleiden door de modules.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

ANW vertelt het wetenschappelijke verhaal van de geschiedenis van de menseheid. Het is een vak vol met interessante en nuttige feitjes die je algemene kennis bijstaan. Al die feiten onthouden kan doorgaans wel een flinke uitdaging zijn, daarom help ik je maar al te graag met stampen en leuke ezelsbruggetjes om zonder problemen door de toets heen te vliegen.

Over Kasper

Binnen school heb ik altijd geprobeerd het hoogst haalbare te doen en op die manier mezelf zo veel mogelijk uit te dagen: van basisschool naar VWO, van VWO naar Gymnasium en nu van Gymnasium naar een STEM studie. Dit zorgt ervoor dat ik soms veel worstel met het aantal schoolwerk en het aantal uren dat ik moet steken in school. Ook loop ik tegenwoordig dikwijls tegen dingen aan die ik niet meteen snap. Vroeger had ik dit nooit, hier moest ik in het begin dan ook erg aan wennen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik voor het eerst moest stressen voor school! In het begin was dit vervelend, maar nu ben ik eraan gewend. Hierdoor heb ik geleerd hoe met stress om te gaan en dat is zie ik als erg waardevol.

Daarnaast heb ik door de jaren heen veel leermethodes aangeleerd, waardoor het leren steeds makkelijker gaat. Dit zou ik jou ook graag aan willen leren!

Ik heb nu ongeveer een jaar ervaring als Huiswerkbegeleider op een middelbare school in mijn buurt. Hier help ik leerlingen die vragen hebben over bepaalde vakken, waardoor hun huiswerk af is voor ze naar huis gaan. Daarnaast heb ik mijn zusje ook geholpen met het voorbereiden van haar Wiskunde examen. We hebben samen geoefend en moeilijke onderwerpen herhaald. Ze was hier heel blij mee en ging opgelucht haar examenweek in.

Ik help ook jou graag bij de vakken die je moeilijk vindt!

Informatie
 • Uurtarief: 15.00
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 22:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Onno

  Mijn zoon is zeer goed geholpen door Kasper met wiskune, nask en nederlands. Hij legt op een duidelijke manier uit en zorgt ervoor dat alle stof goed begrepen wordt. Aanrader!

 2. Nancy

  Dankzij de goede uitleg en vooral het oefenen samen is mijn zoon vooruitgegaan met wiskunde en natuurkunde. Kasper kent alle trucjes en kan heel erg goed meedenken. Ik beveel Kasper erg aan. Ook goed bereikbaar en flexibel. Heel erg fijn. Top dus.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen