Maak kennis met Kyra

Universiteit Utrecht

Ik help je met het structureren van je scriptie en het uitvoeren van data-analyse. Wil je dat ik je scriptie lees en feedback geef? Sure! Ook andere opdrachten of tentamens waar statistiek en SPSS bij nodig is of waarvoor je verslag moet leggen van data liggen binnen mijn expertise.

Vakken

WO HBO
Cijfer: 8

Ik denk dat statistiek het beste te begrijpen is als je met de basics begint en voorbeelden gebruikt die als geheugensteuntjes werken, dus die trucs pas ik toe!

WO
Cijfer: 7.5

Zelf vind ik het vak superleuk en ik heb veel schrijftips; ik ga vaak systematisch te werk om van de brei van de hoorcolleges een kennisstructuur te maken.

WO HBO
Cijfer: 9

Onderzoeksverslagen schrijven gaat mij altijd erg goed af. Heb er veel ervaring mee en kan zo de nodige tips geven en begeleiden waar nodig, zodat je thesis niet zo'n enorme berg is die je moet beklimmen.

WO HBO VWO
Cijfer: 8

Ik kan je helpen met het schrijven van onderzoeksverslagen.

WO HBO MBO VWO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO
Cijfer: 8

Over Kyra

Hoi! Soms is het gewoon lekker om niet al het denkwerk zelf te moeten doen, ook al weet je ergens dat je het kan. Althans, dat is hoe ik erover denk! Ik ben Kyra en ik studeer Psychologie. Ik ben nu in mijn masterfase (Klinische Psychologie). Zelf heb ik aardig wat cursussen statistiek gevolgd, waaronder extra cursussen, vooral om mijn skillset te vergroten. Ook ben ik aardig geoefend in het schrijven van onderzoeksverslagen en papers. Dit zijn dan ook de twee grootste kennisgebieden waar ik je mee kan helpen. Ook wel goed om te weten is dat ik een jaartje statistiek werkgroepen en practica heb gegeven, dan weet je waar je aan toe bent (: Ik voel me altijd supergedreven om lastige stof te verduidelijken aan anderen, dus zal mij hier zeker voor inzetten. Verder over mij: ik ben geduldig, kritisch waar nodig (bijv. met feedback), wil altijd het beste, maar zeker niet ten koste van jezelf.

Informatie
 • Uurtarief: 27.00
Maandag 09:00 - 16:00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 6 beoordelingen

 1. Serodjani

  Voordat ik een bijles kreeg van Kyra merkte ik dat ik heel veel moeite had met het hoofdstuk Anova. Dankzij Kyra begrijp ik de logica en de samenhang tussen de verschillende soorten anova’s.
  Kyra heeft mij echt door de stof heen gesleept en heeft de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Door Kyra’s hulp snapte ik het beter en vond ik het vak statistiek steeds leuker worden. Al met al je bent bij Kyra aan het juiste adres als je hulp nodig hebt met statistiek. Kyra kan je helpen om van een onvoldoende een ruim voldoende te maken. Een echte aanrader dus! Dankjewel Kyra!

 2. Nienke

  Kyra heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn scriptie. Ik kreeg weinig contact met school (en dus geen begeleiding), Kyra had inzicht in veel verschillende aspecten van scriptieschrijven. De feedback was zeer concreet beschreven (en wanneer iets onduidelijk was kreeg ik snelle reacties). Kyra helpt niet alleen met de feedback, maar heeft mij ook echt geholpen mijn schrijfvaardigheid te verbeteren door mij inzicht te helpen verkrijgen in structuur en schrijfstijl. Elk uur dat ik gebruikt heb heeft mij heel flink geholpen, Kyra is effectief, ijverig en betrokken. Namelijk behalve het praktische gedeelte van scriptie schrijven heeft Kyra mij ook geholpen met mijn faalangst rond schrijven/beginnen en keuzes maken. Door met mij op te lopen (en niet 5 stappen verder te zijn) en door soms gewoon mijn twijfel weg te nemen. “Ja dat is gebruikelijk”, of “dat zou inderdaad op deze plaats thuis kunnen horen”. Aan het begin had ik veel moeite met het schrijven zelf, omdat ik dus zoveel twijfelde!
  Naar mate de deadline dichterbij kwam was Kyra ook meer frequent beschikbaar en liep ze nog steeds met mij op.

 3. Celine

  Kyra heeft mij super goed geholpen met SPSS. Ik had zelf heel weinig ervaring met statistiek en zag enorm op tegen de data-analyses van mijn scriptie. Kyra heeft mij stap voor stap alles duidelijk uitgelegd waardoor ik mijn data hoofdstuk goed af heb kunnen ronden. Een echte aanrader!

 4. Maartje

  Kyra heeft mijn scriptieverslag nagekeken en voorzien van opbouwende feedback, waar je echt mee verder kunt. Haar communicatie is erg prettig en toegankelijk. Ik zou haar zo weer boeken, een echte aanrader dus!!

 5. Luca

  Kyra heeft me ontzettend goed geholpen met het begrijpen van Statistiek. Niet alleen legt ze alles heel helder en goed uit, ze vraagt ook of je het snapt en als je het niet snapt dan legt ze het op een andere manier uit. Daarnaast heeft ze de bijlessen telkens goed voorbereid (op eigen initiatief!) zodat we in een korte tijd veel samen konden bespreken en stof konden behandelen. Ben je opzoek naar een ijverige bijlesdocente die niet stopt totdat jij het snapt én het vak haalt? Dan zou ik zeker voor Kyra kiezen!

 6. Kirsten

  De bijlessen van Kyra hebben echt heel erg geholpen bij mijn tweede statistiek vak. Je kan merken dat ze goed voorbereid is en ze neemt de tijd om de stof duidelijk en rustig uit te leggen. Ik kan de bijlessen met Kyra zeker aanraden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen