Let op: Kyra is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.
Bijles van Kyra

Als student Biomedische Wetenschappen heb ik vergevorderde kennis van moleculaire en cellulaire biologie. Daarnaast bezit ik ook zeer goede beheersing van de klassieke talen en andere bètavakken (minimaal op VWO6 niveau). Hiermee kan ik hopelijk bijdragen aan betere studieresultaten!

Vakken

VWO
Cijfer: 9

Naast 6 jaar Latijn op de middelbare school heb ik ook een periode Latijn op universitair niveau gevolgd. Bij de klassieke talen zijn niet alleen de woordenschat en grammatica rijtjes belangrijk, maar draait het vooral om precisie en analytisch denken. Op deze vlakken kan ik een student zeker helpen en dit zal het vertalen van Latijnse teksten een stuk makkelijker maken!

VWO
Cijfer: 9

Bij de klassieke talen zijn niet alleen de woordenschat en grammatica rijtjes belangrijk, maar draait het vooral om precisie en analytisch denken. Op deze vlakken kan ik een student zeker helpen en dit zal het vertalen van Griekse teksten een stuk makkelijker maken!

VWO HAVO
Cijfer: 9

Bij scheikunde kan ik een student helpen om begrip te krijgen van wat er eigenlijk gevraagd wordt in een opdracht en hoe dit beantwoord kan worden. Zodra een student daadwerkelijk snapt waarom elke stap uitgevoerd wordt, blijft de stof veel beter hangen en hoef je bijna niks meer te stampen. Daarnaast kan ik, door gevorderde kennis in scheikunde, onderwerpen eventueel op andere manieren uitleggen of toelichten dan in het boek, waardoor dat onderwerp misschien duidelijker wordt voor de student.

WO VWO HAVO
Cijfer: 8

Bij biologie is nodig om te begrijpen op welke manier verschillende stimuli processen kunnen beïnvloeden en wat de effecten daarvan zijn. Dankzij mijn opleiding Biomedische Wetenschappen heb ik vergevorderde kennis in biologie en dan met name de humane biologie. Daardoor kan ik studenten helpen om inzicht te verkrijgen in de verschillende biologische processen en verbanden te leggen tussen deze processen. Op deze manier wordt het makkelijker om een opdracht te beantwoorden door enkel te beredeneren!

WO VWO HAVO
Cijfer: 9

Bij celbiologie kan ik een student helpen door verschillende processen op een andere manier uit te leggen en op deze manier te verduidelijken. Daarnaast kan ik bijdragen aan het beantwoorden van opdrachten door de student vanuit de basiskennis stapsgewijs te laten beredeneren en verbanden te leggen.

WO VWO HAVO
Cijfer: 9

Bij moleculaire biologie kan ik een student helpen door verschillende processen op een andere manier uit te leggen en op deze manier te verduidelijken. Daarnaast kan ik bijdragen aan het beantwoorden van opdrachten door de student vanuit de basiskennis stapsgewijs te laten beredeneren en verbanden te leggen.

Over Kyra

Ik ben op dit moment master student van de opleiding Biomedical Sciences: Neurobiology aan de Universiteit van Amsterdam. Ik geef ondertussen al 6 jaar bijles aan middelbare scholieren en soms ook aan medestudenten in verschillende vakken. Mijn werkwijze bestaat vooral uit ondersteuning bij het doorlezen van de theorie en het maken van opdrachten. Het belangrijkste is dat de studenten gaan begrijpen hoe ze bepaalde vraagstukken kunnen oplossen en dan uiteindelijk het hele proces zelf kunnen doorlopen. Op deze manier kan ik hopelijk bijdragen aan betere studieresultaten!

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 14:00 - 20:00
 • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Eileen

  Kyra was well prepared for the lessons and my son feels the lessons were very helpful. We would continue the tutoring and highly recommend to others looking for classical language tutoring.

 2. Henk

  Mijn dochter is door Kyra enorm geholpen met Grieks. Kyra kijkt goed naar wat het kind al kan en wat het niet zo goed afgaat en legt uit, bedenkt oefeningen en geeft toetsjes om het vak onder de knie te krijgen. Ze is ook een prettige persoon, hartelijk, gezellig, stimulerend. Een klasbak!

 3. Kinga

  Kyra is flexibel, toegankelijk en gezellig. De cijfers van mijn zoon gaan er op vooruit. Kyra kan goed uitleggen waarbij ze erin slaagt om vakken als Grieks en Latijn te laten doordringen.

 4. Hans

  Kyra heeft mijn dochter goed geholpen. Ze nam vooraf de tijd om te kijken hoe ze haar het beste kon helpen waarna ze vervolgens actief samen aan de slag gingen. Kyra kon zich makkelijk aanpassen aan het niveau van mijn dochter en is geduldig, prettig in omgang en betrouwbaar.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen