Maak kennis met Laura

Fontys

Hoihoi!
Ik ben een 24 jarige spontane dame die in Roermond woont. Dit is pas sinds afgelopen zomer. Ik studeer in Eindhoven en ben ook in die omgeving opgegroeid. Roermond en Eindhoven zijn dus de plekken waar ik meestal te vinden ben. Ik vind het echter niet erg om in overleg naar bijvoorveeld Veldhoven of Valkenswaard te komen. Lekker flexibel dus! Ik studeer met veel plezier en help ook graag anderen daarbij. 😀

Aanbod

HBO MBO
Cijfer: 8.7

SPSS kan heel moeilijk zijn. Ik zorg ervoor dat jij het gaat snappen door alles in Jip en Janneke taal uit te leggen en samen door de stappen te gaan.

Over Laura

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van mijn tweede opleiding, toegepaste psychologie. Daarnaast heb ik een doktersassistente diploma.

Ik pas mijn manier van communiceren makkelijk aan op de persoon tegenover mij. Al moet ik erbij zeggen dat ik meestal vrij direct ben. Ik ben tijdens het uitleggen van dingen heel geduldig en vind het geen probleem om hetzelfde meerdere keren te herhalen, wellicht op een andere manier. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief is iets wat ik wel heel belangrijk vind.

Ook ben ik elk jaar student-assistent bij spss van de eerste jaars. Dit houdt in dat ik hun lessen begeleid en hen help bij het maken van opdrachten / nakijken van opdrachten.

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Laura heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen