Let op: Liam is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Liam

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hallo! Ben jij op zoek naar wat extra hulp met programmeren? Zijn sommige concepten ingewikkeld of te abstract? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Liam, HBO ICT student, en ik wil jou graag helpen met jouw persoonlijke valkuilen in programmeren.

Op mijn profiel kun je mijn beschikbaarheid zien. De tijden zijn nogal ‘strict’. Ik kan ook bijles geven op andere tijden buiten de gegeven beschikbaarheid. Neem gerust contact met me op als je de lestijden wil bespreken!

Aanbod

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van imperatief programmeren in C# of Java. Ik help de student met het leren van de fundamenten van programmeren met concrete voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van imperatief programmeren in C# of Java. Ik help de student met het leren van de fundamenten van programmeren met concrete voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van HTML en CSS voor websites. Ook help ik de student met de beginselen van PHP om websites dynamisch te maken.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van het ontwerpen en opzetten van een relationele database en het gebruik van SQL. Ik help de student met behulp van voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student een stap verder dan standaard imperatief programmeren met object-georiënteerd programmeren in C# of Java. Ik help de student door abstracte begrippen duidelijk te maken met behulp van concrete voorbeelden en oefeningen.

Over Liam

Ik ben een derdejaars HBO-ICT student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding en mijn voorkennis heb ik de fundamenten van verschillende programmeervakken onder de knie. Uiteraard heb ik ook ooit bij nul moeten beginnen en wil ik nu mijn leerproces met jou delen! Tijdens mijn lessen zal ik zoveel mogelijk concepten concreet maken en zal ik je goed je tanden laten zetten in die concepten.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 22:00 - 23:00
Dinsdag 19:00 - 23:00
Woensdag 19:00 - 23:00
Donderdag 19:00 - 23:00
Vrijdag -
Zaterdag 16:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Remi

  Erg fijne tutor. Veel kennis van zaken en kan het ook goed overbrengen. Snel een afspraak kunnen maken waarmee ik erg goed ben geholpen.

 2. Anouk

  De bijles heeft mij goed op weg geholpen voor mijn HTML/CSS project. Liam heeft alles duidelijk uitgelegd en ik kon genoeg vragen stellen. Afspraak was makkelijk te maken en goed nagekomen.

 3. Pria

  Als je Liam om hulp vraagt denkt hij goed met je mee. Dankzij hem snap ik databases veel beter! Hij is heel geduldig, vraagt of je het snapt als hij uitleg geeft en hij legt graag dingen vaker uit als je het niet snapt. Hij komt zijn afspraken na en is erg flexibel. Bedankt voor jouw hulp Liam!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen