Hallo! Ben jij op zoek naar wat extra hulp met programmeren? Zijn sommige concepten ingewikkeld of te abstract? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Liam, HBO ICT student, en ik wil jou graag helpen met jouw persoonlijke valkuilen in programmeren.

Op mijn profiel kun je mijn beschikbaarheid zien. Ik kan ook bijles geven op andere tijden buiten de gegeven beschikbaarheid. Neem gerust contact met me op als je de lestijden wil bespreken!

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van imperatief programmeren in C# of Java. Ik help de student met het leren van de fundamenten van programmeren met concrete voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van imperatief programmeren in C# of Java. Ik help de student met het leren van de fundamenten van programmeren met concrete voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van HTML en CSS voor websites. Ook help ik de student met de beginselen van PHP om websites dynamisch te maken.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student met het leren van het ontwerpen en opzetten van een relationele database en het gebruik van SQL. Ik help de student met behulp van voorbeelden en oefeningen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik help de student een stap verder dan standaard imperatief programmeren met object-georiënteerd programmeren in C# of Java. Ik help de student door abstracte begrippen duidelijk te maken met behulp van concrete voorbeelden en oefeningen.

Over Liam

Ik ben een vierdejaars HBO-ICT student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding en mijn voorkennis heb ik de fundamenten van verschillende programmeervakken onder de knie. Uiteraard heb ik ook ooit bij nul moeten beginnen en wil ik nu mijn leerproces met jou delen! Tijdens mijn lessen zal ik zoveel mogelijk concepten concreet maken en zal ik je goed je tanden laten zetten in die concepten.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 17:00 - 23:00
Dinsdag 17:00 - 23:00
Woensdag 17:00 - 23:00
Donderdag 17:00 - 23:00
Vrijdag 17:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 10 beoordelingen

 1. Robert

  Liam legt goed, rustig en duidelijk uit. Daarnaast neemt hij de tijd om zich in je vraag te verdiepen en de les goed voor te bereiden. Ik kan hem zeker aanbevelen.

 2. Stijn

  Al 8 uur bijles gehad van Liam. Hij legt super goed uit, met de dingen die je niet begrijpt is hij niet vies van om dat nog een keer te herhalen tot je het begrijpt. Ook is hij flexibel als je wilt verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere dag. Doet niet moeilijk. Als je iets wilt leren ben je bij Liam aan het goede adres! Echt een aanrader.

 3. Hamid

  Liam is een goede docent, hij makkelijk de boodschap overbrengen. Ik waardeer zijn manier van uitleg. Binnen korte tijd was voor mij duidelijk wat ik wil en ga doen!

 4. Henri

  We hebben geen minpunten kunnen ontdekken! Liam is een fijn persoon. Hij treft goede voorbereidingen, komt zijn afspraken na en legt goed uit tijdens de bijlessen. Kort iemand waar je echt wat aan hebt als je ondersteuning en begeleiding nodig hebt.

 5. Lotte

  Liam is an excellent tutor. Communication, knowledge and attitude – top.
  I am the parent of the student who needs assistance. Only because of Liam, my son did not drop his study. He is super happy with Liam’s lessons and thanks to Liam, my son is again enthusiastic about his study. Step-by-step guidance provided by Liam, and especially during COVID period when the teacher support is limited, is just what my son needed!

 6. H

  Liam is een heel fijne, vriendelijke tutor. Ik heb hem gevraagd mij te helpen met een programmeeropdracht, waar hij mij uitstekend mee heeft kunnen helpen. Hij is flexibel met verzoeken en kan op een manier uitleggen zodat de stof goed duidelijk wordt. Ik raad deze tutor zeker aan mocht je vast te komen zitten met Java!

 7. Jasper

  De bijlessen hebben mij heel erg geholpen met programmeren. Liam heeft een goede kennis van zaken en kan deze kennis op een goed te begrijpen manier uitleggen, daarnaast is hij ook nog heel geduldig en altijd bereid om te helpen.

 8. Remi

  Erg fijne tutor. Veel kennis van zaken en kan het ook goed overbrengen. Snel een afspraak kunnen maken waarmee ik erg goed ben geholpen.

 9. Anouk

  De bijles heeft mij goed op weg geholpen voor mijn HTML/CSS project. Liam heeft alles duidelijk uitgelegd en ik kon genoeg vragen stellen. Afspraak was makkelijk te maken en goed nagekomen.

 10. Pria

  Als je Liam om hulp vraagt denkt hij goed met je mee. Dankzij hem snap ik databases veel beter! Hij is heel geduldig, vraagt of je het snapt als hij uitleg geeft en hij legt graag dingen vaker uit als je het niet snapt. Hij komt zijn afspraken na en is erg flexibel. Bedankt voor jouw hulp Liam!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen