Maak kennis met Lois

Radboud Universiteit Nijmegen

Hey there,
Ben jij klaar om nog beter te scoren? Eindelijk die scriptie in te leveren of hem nóg beter te maken?
Als afgestudeerd student journalistiek en huidig masterstudent op de uni (Culturele antropologie) kan ik jou helpen met je bachelorscriptie (ook in andere richtingen dan journalistiek) of het checken en verbeteren van werkstukken en bedenken van interessante onderwerpen en invalshoeken waarmee jij jouw docenten omver blaast.
Zo bied ik scriptiehulp (voor WO bachelor of HBO) en geef ik bijles in vakken als Nederlands, Engels (op zowel middelbaar als hoger onderwijs) en geschiedenis en aardrijkskunde op middelbaar onderwijs. Al deze vakken heb ik zelf afgrond met een 7,5 of hoger en ik heb ervaring in het geven van bijles.
neem vooral contact op als je meer wilt weten 🙂

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben afgestudeerd als journalist en schrijf en spreek foutloos Nederlands. Ik heb al eerder bijles gegeven in dit vak, in mijn vorige woonplaats en heb ervaring met het motiveren van jonge studenten en het uitleggen van de stof.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb in de VS gewoond voor een half jaar en spreek dus goed engels. ik kan helpen met het oefenen van leesvaardigheid voor tentamens en gramatica

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een bachelorscriptie gedaan en afgerond met een 8. Bovendien ben ik afgestudeerd als journalist en voor mijn huidige master moet ik veel schrijven. Dit is een kwaliteit die goed van pas komt bij het schrijven van scripties of werkstukken. Daarnaast heb ik op de hogeschool voor journalistiek veel vaardigheden geleerd voor het nuttig feedback'en van andermans werk. Ik weet zeker dat ik jou van de juiste tips kan voorzien om de scriptie NOG beter te maken!

HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Superleuk vak dat ik graag aan jongeren uitleg. Inmiddels vol ik de studie culturele antropologie waar verbazingwekkend veel terugkomt van mijn aardrijkskundelessen op de middelbare school. Zo kan ik je net dat extra voorbeeld geven waarmee jij jouw toets zeker gaat halen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Over Lois

Met een lekker bakkie koffie of thee gaan wij samen aan de slag. Zo kijk ik eerst door jouw bedachte ideeën, geschreven eerste versie of scriptie heen en neem ik verbeterpuntjes met je door. Daarna kunnen we samen brainstormen om op nog betere ideeën te komen of de gemaakte foutjes eruit te halen.
Bij de bijlesvakken lees ik eerst de tekst zelf even door (dat kan ook door van te voren een foto van de bladzijden naar mij te sturen). Ik zoek dan de juiste voorbeelden en achtergrond info. Daarna nemen we de tekst en opdrachten samen door. Eventueel maken we samen een samenvatting. Tot je het helemaal begrijpt. Ik noem interessante voorbeelden en doe oefeningen zodat jij de stof nog beter onthoudt.

Informatie
 • Uurtarief: 20.35
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Michelle

  Lois heeft mij goed vooruit geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Ze luistert aandachtig, denkt oplossingsgericht en heeft een creatieve aanpak. Samen zijn we tot een goed resultaat gekomen. Ik zou Lois zeker aanbevelen.

 2. Iris

  Lois is een aardige, gezellige en slimme begeleidster. Ze heeft mij enorm goed geholpen met mijn scriptie. Ze denkt goed mee en komt met goede en leerzame ideeën en voorbeelden. Daarnaast is ze prettig in omgang. Ook doet ze veel moeite om tijd vrij te maken om mij te helpen (zelfs onder haar wintersport) en blijft ze erg betrokken bij alles. Ze is enthousiast en motiverend en ik ben haar echt dankbaar voor alles!

 3. Irina

  Lois heeft me zeer vriendelijk te woord gestaan en me goed geholpen met duidelijke feedback en concrete advies. Daarnaast dacht ze heel actief met me mee, waardoor ik binnen de gewenste tijd als snel tot een goed resultaat kwam.

 4. Sarinah

  Lois heeft mij al 2 keer geholpen met mijn scriptie. Ze is super sociaal en vriendelijk. Daarnaast heeft ze een proactieve houding, denkt ze met je mee en is goed voorbereid. Zo had ze mijn stukken al doorgekeken en wat opmerkingen geplaatst voorafgaand aan onze Zoom meetings. Ook inhoudelijk heeft ze mij van tips kunnen voorzien!

 5. vera

  Mijn dochter krijgt tot nu toe goede begeleiding, ik word ook goed op de hoogte gehouden. Er wordt goed gekeken waar hulp bij nodig is. Mijn dochter vind Lois een erg prettig begeleidster.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen