Maak kennis met Lotte

Hogeschool van Amsterdam

Hoi!
Wellicht had je gezien dat ik scheikunde, biologie en wiskunde bijles kan en wil geven. Ik was altijd goed in deze vakken op de middelbare school en zou me er graag nog eens in willen verdiepen. Hoe tof is het als ik dat kan doen door middel van bijles geven? Ik help je graag met je vragen en hoop dat jij hierdoor het allemaal wat beter snapt en het heel misschien zelfs wat leuker gaat vinden!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Mijn interesse in biologie is groot, daarom zoek ik graag alles voor je uit! Echter is mijn kennis over biologie het best op het gebied van voeding, sport en het menselijk lichaam, denk hierbij aan DNA, organellen / afweersysteem.

HAVO VMBO
Cijfer: 7.3

In scheikunde ben ik op de middelbare school altijd erg goed geweest en dit kwam vooral omdat ik goed was in mol rekenen. Ik begreep hoe ik de berekeningen moest aanpakken en daar help ik jou nu graag ook mee! Maar ook bij andere onderwerpen zal ik mij verdiepen in de stof en het jou duidelijk uitleggen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Wiskunde A is een vak waar ik altijd snel doorheen vloog. Tijdens mijn middelbare schooltijd snapte ik binnen no-time hoe een som werkte en dit kon ik dan ook makkelijk toepassen op andere sommen. De meeste onderwerpen binnen wiskunde A zal ik dus nu ook weer zo begrijpen, waardoor ik jou op verschillende vlakken kan helpen.

Over Lotte

Ik ben zelf erg leergierig en behulpzaam, dus dat lijkt me ideaal om jou te helpen!
Daarnaast vind ik het interessant om te kijken hoe ik jou het best kan helpen, dus ik hoor dan ook graag vanuit jou hoe ik dat kan doen. Ik vul dus niks voor jou in, maar doe alles in overleg met jou. Wil je juist opdrachten gezamenlijk maken? Of juist extra theorie uitleg? Ik sta overal voor open, zolang jij er maar wat van leert!

Informatie
  • Uurtarief: 11.00
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 20:00 - 23:00
Woensdag 16:00 - 19:00
Donderdag 13:00 - 16:00
Vrijdag 13:00 - 17:00
Zaterdag 16:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 16:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Lotte heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen