Maak kennis met Maartje

Erasmus Universiteit Rotterdam

Ik kan je ondersteunen bij het doen van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Wil je meer weten over SPSS, Nvivo, Atlas.ti, analyses uitvoeren, coderen, interviewen of heb je een andere vraag? Ik help je graag verder!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen gevolgd waarin ik kennis heb opgedaan van statistiek en methoden. Momenteel ben ik bezig met een researchmaster Criminologie waarbij ik deze kennis veelvuldig gebruik. Ik heb onder andere ervaring met het ontwerpen van research designs, T-test, ANOVA, Logistische regressies. Heb je een andere statistische vraag? Neem dan ook contact met me op!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik volg een researchmaster Criminologie en heb veel ervaring met het uitvoeren van kwalitatief onderzoek. Heb je vragen over interviewen, coderen, Nvivo of andere kwalitatieve methoden? Neem contact met me op!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik volg een researchmaster Criminologie en help je met veel plezier verder.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.3

Momenteel volg ik een researchmaster Internationale Criminologie. Ik heb veel ervaring met het schrijven van wetenschappelijke papers en artikelen en ik kan je helpen bij het gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Zelf heb ik een scriptie voor mijn bachelor Algemene Sociale wetenschappen geschreven, waar ik een 8,3 voor heb gekregen.

Over Maartje

Hoi! Ik ben Maartje, ik ben 24 jaar en woon in Utrecht. Ik volg een researchmaster Internationale Criminologie aan de Erasmus Universiteit. Hiervoor heb ik een bachelor Algemene Sociale Wetenschappen afgerond. In mijn vrije tijd speel ik graag viool en ben ik lekker veel buiten. Ik ben zelf erg enthousiast over onderzoek doen, dus help je graag bij al je vragen rondom kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden!

Informatie
 • Uurtarief: 24.20
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 14:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Noor

  Maartje heeft me super geholpen bij het analyseren van interviews en het verwerken van de resultaten in mijn scriptie!
  Ze legt duidelijk uit en ik kon alles vragen wat ik wilde en er een interessant, duidelijk antwoord op krijgen. Ik ben blij dat ik de hulp van Maartje heb kunnen inschakelen!

 2. Arjen

  Heldere feedback en duidelijk uitgelegd! Nogmaals bedankt voor de hulp bij de afronding van mijn scriptie.

 3. Phillip

  Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen bij het uitvoeren van data-analyse (interviews coderen + resultaten interpreteren). Maartje heeft met haar tips/tricks en input SUPER goed geholpen! Buitenom dat ze enorm veel verstand van zaken heeft, ging ze ook enorm effectief om met tijd en voelde de omgang heel vertrouwd (en ook: gezellig!). Dankzij de hulp van Maartje heb ik mijn thesis met een mooi cijfer kunnen afronden. Ik had in eerste instantie een hulp ingeschakeld die een lager uurtarief hanteerde, maar haar hogere tarief (in vergelijking met anderen) bleek het echt dubbel en dwars waard. Dus: nogmaals bedankt, Maartje!! 🙂

 4. Dinotra

  Voor het vak psychometrics heb ik een tentamen spss moeten maken. Hierbij moest ik wat pittige analyses uitvoeren via spss en deze ook kunnen interpreteren. Gelukkig had ik een leuke tutor die mij de weg wijs kon maken en mij kennis daarin kon verbreden.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen