Maak kennis met Margo

Tilburg University

Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding commerciële economie. Ik ben daarbij creatief en geduldig, waardoor ik de stof op spelenderwijs kan brengen en ervoor kan zorgen dat je deze gaat begrijpen en het maximale resultaat gaat halen!

Vakken

HBO
Cijfer: 7.5

Ik heb voor mijn afstuderen, afgelopen jaar, een 7 gehaald voor het schrijven en een 8 voor mijn verdediging. Bij het onderzoek heb ik verschillende onderzoeksmethoden gebruikt en weet ik waar je tegenaan kan lopen. Door de juiste tips krijg je het maximale resultaat uit je onderzoek!

HAVO
Cijfer: 7

Ik heb tijdens mijn studie een half jaar in Oostenrijk stage gelopen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met mijn spreek- en luistervaardigheden. Ook heb ik het vak intensief gevolgd op mijn studie en kan ik je d.m.v. verschijdende oefeningen op spelenderwijs kennis bijbrengen van de Duitse taal.

HAVO VMBO
Cijfer: 6

Tijdens mijn examen heb ik een 6 gehaald voor geschiedenis en ik weet dat je minimaal een 7 moet staan voor het vak om er bijles in te geven. Ondanks dit resultaat was geschiedenis een van mijn favoriete vakken op school en denk ik met de juiste tips je te kunnen laten begrijpen \ hoe de geschiedenis is geweest

Over Margo

Ben je begonnen met afstuderen, maar zie je voor het kiezen van een onderwerp de bomen door het bos niet meer? Of heb je Duits als vak gekozen en verdwaal je in al die grammatica-regels? Ik kan je helpen!

Door 1-op-1 begeleiding en het gesprek met elkaar aan te gaan, gaan we er samen achterkomen waar je tegenaan loopt. Ik kan het op meerdere manieren uitleggen zodat je weet waar de valkuilen liggen en het duidelijk voor jou wordt hoe je hiermee om moet gaan. Ik ben zelf ook leergierig en creatief en ik vind het niet erg om me extra in te lezen of wat extra stof op te zoeken, zodat de stof op spelenderwijs gebracht kan worden. Door deze methode, ga ik ervoor zorgen dat je studie tot een succes wordt gebracht.

Informatie
  • Uurtarief: 24.75
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 19:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 - 14:00
Zondag 09:00 - 12:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Gilbert

    Margo heeft me geholpen met mijn bedrijfskundige casus.. Door haar heb ik beter inzicht gekregen wat ik verkeerd deed en hoe ik het kon verbeteren. Margo is kundig, snel, en gestructureerd. Dank je Gilbert!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen