Maak kennis met Margot

Radboud Universiteit Nijmegen

– – ONLINE & FYSIEK BESCHIKBAAR – –

Hoi! Ik ben Margot en ik ben 23 jaar oud. Door mijn ervaring op het mbo én hbo kan ik je goed helpen om je (vaak ingewikkelde stof) snel tot je te nemen! Stuur me gerust een berichtje!

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 9

Goederenrecht ervaren velen als iets ingewikkelds en moeilijks en dat kan het ook absoluut zijn. Door voorbeelden te gebruiken die tot de verbeelding spreken, wordt het een stuk duidelijker!

HBO MBO
Cijfer: 7

Door mijn stage op een advocatenkantoor waar veel ondernemingsrechtelijke zaken werden gedaan, kan ik leuke praktijkvoorbeelden gebruiken zodat de stof gaat leven.

HBO MBO
Cijfer: 8

Door mijn stage op een advocatenkantoor waar ik een kijkje heb mogen nemen in het verbintenissenrecht, kan ik leuke praktijkvoorbeelden gebruiken zodat de stof gaat leven.

HBO MBO
Cijfer: 8

Door mijn stage op een advocatenkantoor waar ik een kijkje heb mogen nemen in het faillissementsrecht, kan ik leuke praktijkvoorbeelden gebruiken zodat de stof gaat leven.

HBO MBO
Cijfer: 7

Door mijn stage op een advocatenkantoor waar ik processtukken heb mogen opstellen voor arbeidsrechtelijke zaken, kan ik leuke praktijkvoorbeelden gebruiken zodat de stof gaat leven.

HBO MBO
Cijfer: 8

Juridische vaardigheden vond ik in het begin heel saai en lastig. Nu ik veel 'kilometers' heb gemaakt, kan ik goed uitleggen hoe een wettenbundel werkt, hoe je hem goed kunt gebruiken en hoe je een wetsartikel dient te lezen.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Twee maanden heb ik mijn 4F toets afgerond met een gemiddelde van ongeveer 90% van de 160 vragen goed. Nederlands kan ingewikkeld zijn, maar door samen goed de stof door te nemen en veel te oefenen, gaan we voor een hoog cijfer!

Over Margot

Zoals ook in mijn introductie geschreven, ben ik begonnen op het mbo; namelijk met de opleiding Juridisch Medewerker. Omdat ik nog steeds niet klaar ben met leren (en nog niet wil werken 😉 ) heb ik besloten om door te studeren aan de Radboud Universiteit (pre-master Rechtsgeleerdheid).

Ik heb een praktische aanpak en wil eerst onderzoeken wat het probleem is en waar de knelpunten zitten. Samen zoeken naar de beste manier die voor jou werkt en (natuurlijk) samen gaan voor een hoog cijfer, dat is het doel!

Ik geef bijles in Kesteren e.o., maar online is voor mij ook geen probleem!

Stuur me gerust een berichtje!

Groetjes,
Margot

Informatie
 • Uurtarief: 14.99
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Sara

  Ik heb bijles gehad bij Margot voor het vak omgevingsrecht. Ik had vooral veel moeite met het begrijpen van de systematiek voor het verlenen van de omgevingsvergunning, Margot heeft het heel duidelijk uitgelegd en door haar begrijp ik de systematiek helemaal. Margot legt alles heel duidelijk uit en is heel fijn om naar te luisteren. Ik zou haar zeker aanraden als bijlesdocent aan anderen!

 2. Niyat

  Ik heb bijles gevolgd bij Margot voor Goederenrecht. Dat ging via google-meet omdat we ver van elkaar wonen en door Covid. Dit ging verassend goed. Margot is een fijne en een geduldige dame, die het niet erg vindt om het je 10 keer of wel meer dingen te moeten uitleggen. Margot heeft mij tips gegeven hoe ik het best de wetsartikelen kan ontleden met name (artikel 3:84 lid 1 BW JO 3:86 lid 1 JO lid 3 BW JO 3:88 lid 1. Ik ben haar erg dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden die moeite heeft met vak Goederenrecht.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen