Maak kennis met Marieke

Vrije Universiteit Amsterdam

Hoi! Ik ben Marieke en ik studeer wiskunde bij de Vrije Universiteit. Ik heb twee jaar ervaring met het (bij-)lesgeven op examenniveau. Ik ben gespecialiseerd in wiskunde A en B op Havo niveau, maar je ik heb ook ervaring in VWO en pre-master assesments. Zolang je geduld en doorzettingsvermogen hebt, kan iedereen wiskunde! Met af en toe een beetje hulp 😉

Hi! I’m Marieke, and I’m currently studying Mathematics at the Vrije Universiteit in Amsterdam. I have two years of experience in teaching mathematics on highschool exam level. I am specialized in Havo A and B mathematics, but you can also contact me for other levels. If you have patience and perseverance, anyone can excel in math! With a tiny bit of help 😉

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.2

Ik weet goed wat de knelpunten zijn van dit vak. Ik kan het overzichtelijk en origineel uitleggen door gebruik te maken van voorbeelden en tekeningen. Ook heb ik een jaar ervaring met het lesgeven van dit vak aan een Havo 4 klas.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik weet goed wat de knelpunten zijn van dit vak. Ik kan het overzichtelijk en origineel uitleggen door gebruik te maken van voorbeelden en tekeningen. Ook heb ik twee jaar ervaring met het lesgeven van dit vak aan een Havo 4 en een VWO 5 klas.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik weet goed wat de knelpunten zijn van dit vak. Ik kan het overzichtelijk en origineel uitleggen door gebruik te maken van voorbeelden en tekeningen. Ook heb ik een twee jaar ervaring met het lesgeven van wiskunde A en B. Bij andere wiskundes zoals C en D kan ik ook helpen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan helder uitleggen met voorbeelden zodat de kennis en goede rekengewoonten achterblijven.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan goed onderscheid maken tussen de verschillende methodes en overzicht geven aan de leerling.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik kan helpen bij de basis van Matrix calculations/lineaire algebra.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

HBO
Cijfer: 7

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Over Marieke

Ik kan helpen bij lastige opgaven, examentrainingen en theorie uitleggen. De exacte behoeften kunnen we altijd overleggen. Ik kan goed peilen waar de knelpunten liggen voor een leerling en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Ik zorg ervoor dat we niet alleen opgaven maken, maar dat er ook kennis achterblijft na onze afspraak.

Ik presenteer online het schoolboek en een digitaal schrift voor ons beiden via mijn computer. Na de les stuur ik screenshots van ons gemaakte werk voor reflectie. Buiten de lessen om ben ik ook bereikbaar voor vragen, zodat jij verder kan met leren.

Als de voorkeur ligt voor fysieke lessen reken ik reistijd als werkuren.

Every student has different needs, and I am open to this.
I can help you with difficult homework and assignments, or I can explain some theory. If you require something else, we can always discuss this. I work mostly online, where I share my screen and I write along digitally, so that we can work together in an organized manner. After class I can send screenshots of our work for reflection. If you prefer to meet up that is also possible, but I calculate traveltime in workhours. Outside of our meetings I am also available for short questions, so that you don’t get stuck while studying.

Informatie
  • Uurtarief: 30.00
Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Yvonne

    Marieke heeft onze zoon in vrij korte tijd bijgespijkerd met Wiskunde B met een 7 als resultaat op zijn eindexamen. Helemaal top! Dank je wel!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen