Maak kennis met Marieke

Universiteit van Amsterdam

Mijn naam is Marieke en ik studeer zowel Business Analytics als Interdisciplinaire Sociale Wetenschap, waardoor ik kennis heb over ontzettend veel verschillende studiegebieden. Hierdoor kan ik veel verschillende leerlingen helpen. Mijn grootste expertise ligt op het gebied van wiskunde. Ik heb wiskunde op de middelbare school goed afgesloten en studeer nu een wiskunde-gerelateerde studie. Ik ben goed met statistiek, kansberekening, calculus en kan handig overweg met SPSS. Met de beginselen van verschillende programmeertalen (Java, Python, HTML, CSS en JavaScript) kan ik je op aanvraag ook helpen. Het lijkt me erg leuk om je één of meerdere keren te helpen, dus stuur me vooral een berichtje. Het is handig als je hierin tevens vertelt welke specifieke onderwerpen je moeilijk vindt (wil je bijvoorbeeld een regressie uitvoeren, of heb je erg veel moeite met differentiëren?), dan kan ik gelijk een goede inschatting maken of ik je voldoende zou kunnen helpen.

—–

My name is Marieke and I’m currently studying Business Analytics and Interdisciplinary Social Sciences. Both of my studies have given me knowledge of many different fields of study. My greatest expertise lies in the field of mathematics. I successfully completed mathematics in high school and am now studying mathematics related studies. I am good with statistics, probability theory, calculus and I am very good with SPSS. With the basics of different programming languages (Java, Python, HTML, CSS and JavaScript) I can also help you on request. I would love to hear from you!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een ontzettende wiskundeknobbel en legde altijd klasgenootjes uit hoe sommen moesten. Ook doe ik nu een gerelateerde studie.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.4

Ik heb een wiskundeknobbel en doe nu ook een gerelateerde studie

HBO
Cijfer: 7.5

Ik heb goed wiskunde inzicht

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik kan goed rekenen

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.4

Ik kan goed overweg met SPSS: ik weet hoe het werkt en ben in staat ook ingewikkeldere analyses, zoals mediatie en moderatie uit te voeren. Tevens weet ik hoe ik overweg ga met verschillende AI-modellen en ben ik in staat een syntax te lezen. Allerlaatst snap ik ook echt hoe de statistiek erachter werkt en kan ik dit overbrengen, in plaats van droog uit te leggen op welke knoppen men moet drukken

WO
Cijfer: 7.7

Algemeen, monte carlo simulaties, modelleren

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.4

Statistiek op middelbareschool-niveau en voor sociale studies (SPSS). Momenteel ben ik bezig met een cursus statistiek op de betafaculteit aan de VU, na afronding zal ik naar verwachting tevens in staat zijn om betastudenten te helpen met statistiek, maar voor nu nog even niet.

Over Marieke

Ik maak graag eerst kennis met een leerling en klets wat over zwakke punten en kwaliteiten. Verder ben ik erg goed in het creëren van zelfvertrouwen, doordat ik heel erg vanuit mezelf praat. Zo heb ik vroeger wiskunde bijles gehad toen ik in de derde zat. Na mijn eerste twee bijlessen was ik van een 5 naar een 9 gegaan en ben ik uiteindelijk ook zo geslaagd. Nu is één van mijn studies zelfs wiskunde gerelateerd. Dit vertel ik ook altijd aan mijn leerlingen, vaak zie ik dat dit ervoor zorgt dat ze meer vertrouwen krijgen: ook als ze op dit moment niet zo goed zijn in een vak, kan dit later een kwaliteit van ze worden.

—–

I like to get to know a student first and chat a bit about weaknesses and qualities. Furthermore, I am very good at creating self-confidence, because I talk very much from within myself. I used to have maths tutoring when I was in the (dutch) third year of high school. After my first two tutoring lessons I went from a 5/10 to a 9/10 and eventually I passed as well. Now one of my studies is even mathematics related. I always tell this to my students, often I see that this makes them more confident: even if they are not so good in a subject at the moment, this can become a quality of them later on.

Informatie
 • Uurtarief: 30.00
Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 27 beoordelingen

 1. Cynthia

  Marieke kan heel goed en rustig uitleggen. Ze geeft veel voorbeelden en legt de formule uit zodat ik ook snap wat ik uitreken met statistiek, wat mij heel erg heeft geholpen om het toe te kunnen passen. Ze geeft les zoals het werkt voor mij, ze past zich snel aan het niveau dat ik heb waardoor ik vertrouwen krijg in dat ik het kan. Ik heb echt heel veel vertrouwen in de toets en ik raad iedereen aan om haar als tutor te vragen voor statistiek!

 2. Ruben

  Marieke heeft mij super goed geholpen met Statistiek! Haar uitleg was heel duidelijk, ze had genoeg geduld en het was ook nog eens gezellig! Zeker aan te raden 🙂

 3. Alexander

  Goede bijles! Marieke kan makkelijk uitleggen en weet de stof duidelijk over te brengen.

 4. Julia

  Marieke geeft veel vertrouwen door de tijd te nemen en zich aan te passen aan wat je nodig hebt. Bij iedere vraag kan ze goede voorbeelden geven waardoor ik het goed kan toepassen. Ook geeft ze extra oefenopgaven. Absoluut een aanrader!

 5. Vera

  Ik heb nu al een paar keer les gehad van Marieke en dit bevalt me heel goed! Marieke is erg geduldig en legt alles heel duidelijk uit. Ik snapte helemaal niks van statistiek en dankzij haar hulp ben ik super goed voorbereid voor mijn tentamen. Ik bespreek in de les met haar wat ik wil leren, vervolgens legt Marieke de stof aan mij uit en maak ik daar opgaves over. Dan maak ik na de les nog een aantal opgaves en dan kijkt Marieke ze na en legt ze als dat nodig is weer opnieuw uit. Ook kan ik haar buiten de lessen bereiken als ik vragen heb, die beantwoord ze overigens ook erg snel. Ik vind haar een hele goede tutor en raad haar ook zeker aan!

 6. Dilara

  Marieke legt super duidelijk en rustig uit. Zeker een aanrader!

 7. Sheree

  Een hele fijne tutor die op een enthousiaste manier statistieken kan uitleggen. Marieke luistert goed naar je knelpunten en bewaakt tussendoor goed het overzicht of je het nog volgt. Zo niet springt ze tijdig bij. Zeker een aanrader!

 8. yiri

  Ik ben heel dankbaar voor Marieke haar hulp. De bijles was een fijne ervaring en Marieke weet bovendien heel goed waar ze over spreekt. De voldoende die ik heb behaald is absoluut aan haar te danken!

 9. Alix

  Echte de beste statistiek bijles die ik ooit heb gekregen (en dat zijn er heel wat!). Marieke is super rustig en geduldig, nam echt alle tijd om alles met mij door te nemen. Alhoewel er met de SPSS software van alles mis ging, Marieke bleef super relaxed en luchtig en heeft net zo lang met mij gezeten tot alles afgemaakt was. Ik ga haar zeker weer vragen voor mijn scriptie, echt een top aanrader!

 10. Sofia

  Marieke legt statistiek en SPSS rustig en helder uit. Deze vakken waren nieuw voor mij en Marieke heeft geholpen met het toepassen en interpreteren van verschillende onderwerpen. Super fijn!! Heb ik veel aan (gehad)!!

 11. Sophie

  Marieke heeft mij heel goed geholpen met statistiek, zowel met spss als de inhoudelijke interpretatie van bepaalde toetsen. Ze legt alles heel uitgebreid uit en nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat ik alles echt goed begreep. Ik heb er veel aan gehad en zou haar zeker aanraden!

 12. Maria

  Marieke is een ontzettende lieve dame en haar hart is oprecht op de juiste plek. SPSS is voor mij een struggle vak en ze heeft me ontzettend goed geholpen om het beter te begrijpen en de modellen correct te leren interpreteren. Marieke is ontzettend geduldig en neemt de tijd om het goed uit te leggen! Bij moeite met SPSS zou ik zeker Marieke aanraden!

 13. Marloes

  Marieke legt heel fijn en duidelijk uit. Ze weet heel erg veel en geeft handige tips. Zeer effectieve bijles gehad!

 14. Kristie

  Veel beschikbaar en fijne rustige uitleg. Weet goede voorbeelden te brengen waardoor ik statistiek veel beter ging begrijpen. Overall heel tevreden

 15. Rein

  Voor mijn SPSS examen heb ik Marieke vrij last-minute benaderd om samen een aantal opgaven door te nemen en om extra uitleg te krijgen.
  Ze kwam goed voorbereid over en heeft al mijn vragen op een heldere manier weten te beantwoorden. Ze is een hele prettige tutor, die duidelijk weet waar ze het over heeft. Zoek niet verder als je hulp nodig hebt met SPSS!

 16. Ying

  Ondanks dat ik begon met geringe kennis over data’s analyseren (met SPSS) en de output hiervan te lezen, is het Marieke gelukt om mij hier doorheen te slepen. Marieke is geduldig, legt op een fijne maar vooral duidelijke manier uit. Vriendelijkheid staat zeker op één. Door de bijlessen van Marieke heb ik in één keer het vak data analyse behaald met een 7. Dús zeker een aanrader.

 17. Floris

  Tevreden over de bijles, wat is marieke een schatje! Heeft echt kennis van SPSS en kan ook modellen goed uitleggen wiskundig. Volgende keer doen we achteraf ook een biertje ;)!!

 18. Shivani

  Marieke heeft me bijles gegeven. Ze is onzettend vriendelijk, duidelijk en motiverend. Ze is ook echt goed in het vak en heeft me de belangrijke technieken aangeleerd. Ze wilde dat ik dat echt goed zou begrijpen, wat ik erg fijn vond. Ik mocht haar appen als ik vragen of onduidelijkheden had. Dit vond ik echt waar voor m’n geld. Gewoon top!

 19. Najat

  Marieke, kan super goed uitleggen, is geduldig! Een super fijn persoon, motiveert je en je merkt dat ze je ECHT wilt helpen om het vak beter te begrijpen. Heel toegankelijk, en makkelijk in de omgang. Als je haar als tutor neemt krijg je ECHT waar voor je geld.

 20. Charlotte

  Ontzettend goede en duidelijke bijles! Marieke is super geduldig en legt alles uit totdat je het goed snapt. Ook buiten de bijlesuren maakt ze tijd voor je wanneer je iets niet snapt. Zonder Marieke had ik niets begrepen van SPSS! Bovendien super flexibel in tijden!
  Heel dankbaar!

 21. Sara

  Ik ben super blij met Marieke, dank je wel Marieke, ik zie dat jij en João echt goed oefenen samen doen!

 22. Maura

  Een andere student van Marieke raadde me haar aan. Moet zeggen dat ik eerst mijn twijfels had, omdat ik in een hoger jaar zit dan zij, maar die twijfels zijn ruim weggenomen! In één les van twee uur zo goed als de eerste 1,5 maand van mijn course kwantitatieve data analyse kunnen doornemen, super fijn! Thanks Marieke, zal je zeker weer boeken als ik vastloop!

 23. Mirthe

  Marieke is heel behulpzaam en geduldig. Neem echt de tijd voor je en leest zich ook goed in in je onderwerp. Ook heel flexibel in haar tijd indelen, super fijn!

 24. Annelot

  Na de boeking gevraagd of ze diezelfde dag nog beschikbaar was en ja hoor. Binnen 3 uur (ze wilde zich nog wel voorbereiden) had ik mijn les gehad. Erg tevreden over de goede uitleg, je bent een topper!

 25. Reinier

  Marieke heeft me heel goed alle begrippen uitgelegd die ik niet snapte en nam echt de tijd voor me, echt super! Ik ben nu sowieso beter voorbereid, echt een aanrader!

 26. Amber

  Marieke is een ontzettend lief meisje, dat zorgt dat ze van te voren de stof doorgelezen heeft, zodat het lekker vlug gaat. Tevens is ze geduldig en legt ze het als het nodig is wel 100x uit. Had erg weinig vertrouwen in mijn calculus, maar dat nam ze absoluut weg: ik snap nu de ingewikkeldere berekeningen ook. Ze vond het ook niet erg dat de les iets uitliep, ze maakte wel tijd voor me. De les van 1u duurde denk ik zo’n 1,5u (I owe you one girl) en zelfs daarna schreef ze in haar vrije tijd nog een som uit, zodat ik het snapte. Erg tevreden, zeker een aanrader <3

 27. Mariska

  Ik ben zeer tevreden over de bijlessen. De communicatie was goed.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen